• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Knežević za MONDO: Treći Kup najdraži (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Junak pobjede Mladosti u finalu Kupa Republike Draško Knežević za MONDO govorio o odličnoj partiji koju je pružio.

Košarkaši Mladosti iz Mrkonjić Grada su pobjedom protiv BN Basketa 99:85 došli do prvog trofeja u istoriji za taj klub.

Junak trijumfa bio je mladi plejmeker Draško Knežević. U finalnoj utakmici bio je nezaustavljiv. Na kraju je postigao 30 poena. Odavno na ovom nivou takmičenja nije viđena takva individualna partija.

“Moja partija je plod dobrog rada i timske igre. Ovaj put se desilo da ja isakočim u prvi plan.Drago mi je zbog toga, pogotovo što sam takvu partiju pružio u svom gradu”, rekao je Knežević na početku razgovora za MONDO.

Za Kneževića je ovo bio treći trofej Kupa Republike Srpske. Prethodna dva osvojio je sa Igokeom, gdje nije imao ulogu kao u timu Mladosti.

“Zadnje dvije sezone sam nastupao za Igokeu i oba puta smo bili osvajači Kupa. Nisam tada imao zapaženu ulogu kao što je to slučaj u ekipi Mladosti te mi je zbog toga ovaj trofej još drazi”, kaže Knežević kome je ovo povratak u ekipu iz Mrkonjić Grada, nakon dvije sezone u Igokei.

Prvi put sam nastupao za Mladost 2012/2013 i dobre partije su me preporučile čelnim ljudima Igokee. Samo treniranje sa velikim igračima kao što su Gordić, Gipson i mnogi drugi mi ie mnogo pomoglo i dosta sam naučio od njih”, smatra Knežević, koji je bio na širem spisku selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine Duška Ivanovića.

“ Sam poziv u reprezentaciju mi je mnogo značio, to je velika čast. Bio sam počastvovan što sam mogao da radim sa jednim od najvećih evropakih trenera Duškom Ivanovićem”, iskren je plej Mladosti.

Trojej Kupa osvojen u Banjaluci biće ispisan zlatnim slovima u istoriju sporta Mrkonjić Grada.

“ Ovaj trofej nam mnogo znači. Kako nama tako i svim ljudima u gradu, jer je to prvi trofej kupa Republike Srpske u istoriji kluba. Ovim trofejom smo samo napunili baterije i spremni dočekujemo nastavak sezone u kojem ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što zapaženiji rezultat. Kao što sam već rekao trofej Kupa nam mnogo znači.Nakon utakmice smo proslavili, ali već od sutra smo ponovo u stroju i spremamo se maksimalno da odemo u Široki i pruzimo dobru partiju “, rekao je član ekipe, koja je na tabeli šampionata BiH na trećem mjestu.

Knežević je karijeru počeo u KK Šampion Alfom i ne zaboravlja prvog trenera.

“ Ovim putem želim da se zahvalim svom prvom treneru Saši Krejiću kod kojeg sam napravio svoje prve košarkaške korake u KK Šampion Alfom”, završio je Knežević.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

glumac bryanta

Ovaj momak da ima jakog menadzera davno bi otisao odavde.Da je dobio priliku u Igokei ne bi sad morali placati desetinama hiljada neke istrosene igrace iz Srbije i inostranstva nego bi imali domaceg igraca koga bi i publika rado gledala. Puno srece u nastavku karijere za ovog sjajnog igraca i prije svega dobrog i pozitivnog momka.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC