• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobijev "dabl-dabl", povreda Jokića, Bjelica dobar

Autor mondo.rs

Sjajno veče za Bobana Marjanovića, očajno za Nikolu Jokića, a solidno za Nemanju Bjelicu.

Sva trojica srpskih košarkaša u NBA ligi različitih osećanja dočekali su kraj utakmica igranih u noći između srede i četvrtka.

Boban Marjanović može da bude prezadovoljan "dabl-dabl" učinkom u ubedljivoj pobedi San Antonija protiv Hjustona (130:99). Nemanja Bjelica je individualno bio dobar, ali je Minesota "tesno" poražena od Oklahome (123:126), dok je najlošije prošao Nikola Jokić. Em je morao da napusti igru zbog povrede kolena, em je Denver izgubio od Bostona (103:111).

San Antonio je lansirao "rakete" u orbitu pobedom od čak 31 poen razlike, a srpski centar tome je doprineo postigavši 13 poena za 17 minuta u igri, tokom kojih je uspeo i da uhvati 10 lopti.

Nemanja Bjelica je posle krize ponovo počeo da upisuje zapažen broj poena kraj svog imena, a mečr protiv Oklahome završio je sa 11, uz tri skoka i tri asistencije za 23 minuta. Zek Levin ubacio je 35 poena, Gorgi Dieng 21, Endrju Vigins 20, Karl-Entoni Touns 19, ali sve to, ipak, nije bilo dovoljno da bi se izbegao poraz od Oklahome, koju su predvodili Kevin Durant s 27, Rasel Vestrbruk sa 24 (uz 15 asistencija) i Enes Kanter sa 23 poena.

Poraz je doživeo i Nikola Jokić sa Denverom, ali mnogo više od toga brine povreda srpskog centra, koji je meč ranije završio zbog problema sa kolenom. Do tada je, za 19 minuta na parketu, ubacio tri poena i imao sedam skokova i tri asistencije.

Još nije poznato da li će i koliko Jokić morati da pauzira, ali nadamo se da povreda nije ozbiljna i da će moći da učestvuje na "Ol Staru"...

Golden Stejt je nastavio da "precrtava" svoje rivale, a najnoviju recku dobio je Dalas - 127:107. Stef Kari je malo odmorio i ubacio, za njega, sitnih 14 poena, a odmenio ga je Klej Tomspon sa 45.

REZULTATI:

Klivlend - Finiks 115:93
Boston - Denver 111:103
Detroit - Filadelfija 110:97
Atlanta - Los Anđeles Klipers 85:83
Minesota - Oklahoma 123:126
San Antonio - Hjuston 130:99
Juta - Šarlot 102:73
Golden Stejt - Dalas 127:107

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC