• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost - Partizan: U prodaji samo 300 karata

Autor mondo.rs

Dan pred meč sa Partizanom u taboru Budućnosti oprezni: "Crno-beli su gladni pobeda". U prodaji samo 300 karata, ne zna im se cena(!?).

Iako se do nedavno činilo da će gostovanje Partizana u Podgorici ove sezone biti lišeno epiteta derbija kola ABA lige, buđenje crno-belih i pobeda protiv Crvene zvezde minulog vikenda dodatno je mobilisala redove Budućnosti pred subotnji okršaj u Morači.

 Trener lidera ABA lige Luka Pavićević, dan pred derbi 22. kola regionalnog takmičenja poručio je da je glavni zadatak njegove ekipe da adekvatno odgovori na "glad Partizana za pobedama“.

"Sa dva nova igrača i novim trenerom Partizan je već respektabilan faktor u ABA ligi. Mislim da su malo zakasnili u dovođenju pojačanja ali uz dobar odabir stranaca i trenerom koji je nekada bio asistent Duška Vujoševića to je već celina koja je pobedila čak i Crvenu zvezdu tako da moramo da zaustavimo tu glad za pobedama koja im se sada probudila", prokomentarisao je Pavićević.

U prodaji samo 300 karata

Iz KK Budućnosti saopšteno je da je zbog izuzetno velikog interesovanja i unapred trebovanih ulaznica, ograničen broj ulaznica koje će biti puštene u prodaju na dan meča od 10 časova. Na biletarnicama SC Morača naći će se tako samo 300 ulaznica. U saopštenju se upozoravaju navijači da će redarska služba na ulazu vršiti detaljan pregled svakog gledaoca i tom prilikom oduzimati sve predmete koji bi mgli predstavljati opasnost po bezbednost učesnika meča.

Šef struke "plavih" otkrio je osnovne konture taktike kojom će crnogorski prvak u "Morači" pokušati da slomi otpor Beograđana.

"Čvrstina, intezitet i energija su presudni u ovom meču. Imam za rivala ekipu koja trči sa svih pet igrača i tu moramo da ispariramo. Moramo da zaustavimo skok Partizana u napadu, da zaustavimo njihovu tranziciju i pikenrol", rekao je Pavićević.

Trener Budućnosti računa da će put do 20. ovosezonske pobjde u ABA ligi olakšati i podrška sa tribina.

"Faktor naših navijača treba da bude kao što je bio i dosada. Mi svojom igrom pokušavamo da se odužimo navijačima za podršku. Igra Budućnosti je jedna od najboljih sportskih dešavanja u Podgorici i Crnoj Gori i nadam se da će tako biti i ovog vikenda", izjavio je Pavićević.

Otežavajuća okolnost u meču sa crno-belima za domaćina će biti povrede nekoliko igrača. Pavićević, međutim, nije želio da otkriva o kojim je igračima reč.

"Ne želim da odajem stanje ali ima dosta ispada sa povredama u ekipi. Naš medicinski tim je opterećen a nivo treninga pojedinih igrača smanjen. Nadam se, ipak, da ćemo biti kompletni za meč sa Partizanom", kaže Pavićević.

Aleks Marić pred meč sa bivšim klubom upozorava na sve bolju formu crno-belih.

"Igramo protiv kvalitetnog Partizana koji iz meča u meč diže formu ali, kao i uvek, očekujem pobjedu. Ekipa je pojačana novim igračima, ima novog trenera i nema sumnje da nam neće biti lako", prokomentarisao je Marić.

Utakmicu možete da gledate na Arena sport 1, kao i na Telekomovom sajtu kliksport.rs

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC