• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ubij Srbina" i tuča zvezdaša

Autor mondo.rs

Bez velikih incidenata na utakmici Cedevita - Crvena zvezda, zagrebačka policija na visini zadatka.

Navijači Crvene zvezde i ranije su dolazili u Zagreb na utakmice protiv Cedevite, ali ovog puta je prepucavanje klupskih funkcionera (povodom odluke domaćina da prihod od prodaje ulaznica bude uplaćen u fond za obnovu vodotornja u Vukovaru) doprinelo da njihovo gostovanje protekne uz mnogo veću pažnju policije i medija.

Povezane vesti

Pretpostavljajući da ih na stanici u Zagrebu čeka policija, grupa Delija koja je dolazila vozom iz pravca Ciriha, povukla je kočnicu i iskočila iz voza nedaleko od dvorane Dražen Petrović, što je kasnije rezultiralo privođenjima.

Kako izveštava portal Index.hr, na prilazima dvorani pre utakmice, a onda i na tribinama, primećeni su malobrojni i raštrkani navijači fudbalskog kluba Dinamo, takozvani "Bed Blu Bojsi", čije ponašanje je sve vreme odlično kontrolisala zagrebačka policija, tako da nije bilo nikakvih kontakata dve tradicionalno neprijateljske grupe.

Tokom utakmice su zabeležena dva manja incidenta, piše Index.

Prvo je došlo do prepucavanja Srba i Hrvata, uz pokliče "Ubij Srbina", a interventna jedinica brzo se umešala i napravila tampon zonu.

Nešto kasnije, takođe tokom prvog poluvremena, međusobno su se potukla dvojica navijača Zvezde, na šta je reagovala redarska služba, što je ponovo izazvalo reakciju dela publike u dvorani Cibone.

Policija je i tom prilikom bila krajnje efikasna, pa je incident okončan bez posledica.

Što je takođe važno, neželjeni događaji na tribinama nijednog trenutka se nisu odrazili na teren i ponašanje neposrednih aktera utakmice, u kojoj je Cedevita slavila zasluženu pobedu, a Zvezda doživela treći poraz zaredom u susret četvrtfinalnoj plej-of seriji protiv CSKA.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC