• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo o razgovoru s Delijama i dolasku u Zvezdu!

Autor mondo.rs

Posle meča u Areni, kapiten reprezentacije Srbije dao je zanimljive odgovore.

 Zvezda CSKA Teo o Delijama i dolasku u Zvezdu Izvor: MN PRESS

Miloš Teodosić u centru pažnje i dok je na parketu i dok je na klupi, a i posle utakmice.

Nakon što je pomogao svom CSKA iz Moskve da i treći put pobedi "njegovu" Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Evrolige i izbori novi odlazak na Fajnal-for, Teodosić se pojavio na konferenciji za medije pred brojnim predstavnicima medija.

"Još jedna teška i neizvesna utakmica u duelu sa Crvenom zvezdom, koja je ponovo pokazala da je zasluženo bila u Top 8 fazi. Večeras nisu uspeli da kazne našu lošu igru, imali smo 22 izgubljene lopte, a to ne smemo da dozvolimo i to nije ono što želimo", rekao je Teodosić.

"Ostvarili smo naš prvi cilj, plasman na Fajnal-for i svi bi trebalo da budemo zadovoljni zbog toga, ali i da se ozbiljno okrenemo pripremama za Berlin".

Na pitanje da li je i loš šut Zvezde iz igre doprineo ovakvom ishodu, Teo je rekao...

"Mislim da, generalno, Zvezda nije šuterska ekipa, da je fokus bio na nekim drugim kvalitetima, a da je šut došao kako je sezona odmicala i oni su počeli da šutiraju bolje i bolje. Ova utakmica je bila loša u tom smislu, ali su zato u Moskvi šutirali zaista dobro i to im je davalo rezultata, videlo se...", rekao je Teodosić i potom prokomentarisao da njegov tim nijednog trenutka nije pomislio da potceni srpskog šampiona.

"Nismo potecenili Zvezdu, jer je to ozbiljna ekipa koja igra agresivnu odbranu i od nas su zaslužili maksimalan respekt s kojim smo ulazili u svaku utakmicu".

Teodosić je potom upitan za dijalog koji je vodio sa prilično agresivnim navijačima Zvezde smeštenim iza klupe CSKA, koji su ga često provocirali.

"Oni su uradili svoj posao, došli su da navijaju i radili su večeras ono što inače rade. Samo u nekim trenucima nisam razumeo šta su želeli da mi kažu, ali ponavljam, to je njihov zadatak i oni su ga obavili odlično", rekao je Teodosić.

O dolasku u Crvenu zvezdu...

"Otom-potom", rekao je, pa pojasnio.

"Nisam ozbiljno razmišljao o tome i dalje, ne želim da – ako uopšte do toga dođe – ne mogu da pružim svoj maksimum u Zvezdi. Ali, videćemo, rano je za to..."



CSKA ide na F4 13. put u poslednjih 14 sezona! Ali, samo su dva puta trijumfovali Moskovljani...

"Dobro pitanje", rekao je Teodosić.

"Svake godine idemo i svaki put ne odigramo onako kako smo igrali tokom same sezone. Mislim da se radi o psihološkom problemu, ne igračkom i taktičkom, jer smo uvek maksimalno pripremljeni, jedino je psihička barijera ta koju svako od nas individualno, a onda i timski, mora da prebrodi", rekao je i dodao:

"Rano je govoriti o očekivanjima, jer i dalje ne znamo protivnike, ali imamo mesec dana da se dobro pripremimo za ono što nas čeka".

Na kraju, naš sjajni košarkaš upitan je za mogućnost da Srbija bude eliminisana ne samo sa Evropskog prvenstva 2017. godine, već i sa Olimpijskih igara narednog leta, na koje bi "orlovi" trebalo da se plasiraju kao pobednici kvalifikacionog turnira koji je Beograd dobio.

"Imaćemo tri meseca odmora", našalio se, pa se uozbiljio.

"To bi bilo veliko razočaranje, jer znam da koliko se srčano većina momaka borila da ode na Olimpijske igre od kada sam u reprezentaciji. Ipak, mi još nismo otišli u Brazil, imamo šansu da se borimo za to, a ako nam neko tu šansu oduzme iz razloga koji nisu sportski, bićemo razočarani, naravno, ali ništa nije do nas i možemo samo da čekamo odluku FIBA".



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC