• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ribrejk" Spursa, Klivlend "ubija" trojkama!

Autor mondo.rs

Kavsi su nastavili da "terorišu" koš Atlante i ponovo su ubacili više od 20 trojki, dok se San Antonio odužio Oklahomi za poraz pred njihovim navijačima.

Odmah osveta!

Košarkaši San Antonija pobedili su u gostima Oklahomu 100:96, i ponovo stigli do prednosti u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije (2:1), i tako vratili "Tanderu" za poraz u prethodnom meču kada su ih dobili pred njihovim navijačima.

Spursi, za koje na ovom meču nije nastupao srpski košarkaš Boban Marjanović, od starta su krenuli silovito i u jednom trenutku imali su čak 15 poena prednosti. Ipak, predvođeni Raselom Vestbrukom i Kevinom Durantom, domaći su se vratili u meč i poveli na sedam minuta do kraja.

Sparsi su ipak uspeli da "slome" Oklahomu u završnici i tako stignu do važne pobede i "ribrejka" u polufinalnoj seriji. 

Za razliku od prethodna dva duela, Lamarkus Oldridž nije imao tako sjajno šutersko veče. U prvom meču je ubacio 38 poena uz procenat šuta oko 80%, potom 41 i procenat šuta 71,4%, a iako je bio drugi najefikasniji u svojoj ekipi sa 24 poena, šutirao je slabih 8/21 (38,1%).

San Antonio je do pobede predvodio Kavaj Lenard sa 31 poenom i 11 skokova, Lamarkus Oldriž je dodao 24, dok je Toni Parker ubacio 19 poena. U timu Oklahome najbolju partiju pružio je Rasel Vesbruk sa 31 poenom (10/31), Durent je dodao 26, dok je Serž Ibaka upisao 15.

Atlanta nije uspela da priredi iznenađenje...

Košarkaši Klivlenda kao gosti su savladali ekipu Atlante 121:108, i tako stigli do 3:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Istočne konferencije.

Kavsi su ponovo imali odlično šutersko veče, kao i u prethodnoj utakmici, kada su postavili rekord po broju ubačenih trojki (25). Ovoga puta ubacili su 21 trojku iz 39 pokušaja.

Klivlend je (neočekivano) do pobede predvodio Čening Fraj sa rekordom karijere u plej-ofu I 27 ubačenih poena, dok su standardno dobre partije pružili Kajri Irving sa 24, koliko je imao I Lebron DŽejms ali uz 13 skokova.

Kod Atlante, najefikasniji je bio Al Horford sa 24, Džef Tig je imao dabl-dabl sa 19 poena i 14 asistencija, dok je Kajl Korver meč završio sa 18 poena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC