• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijedorčani šampioni Srpske

Autor mondo.ba

Košarkaši Prijedora su u četvrtoj utakmici plej-ofa pobijedili banjalučki Student rezultatom 86:61 (16:19, 25:21, 17:10, 28:13) za trijumf u seriji od 3:1 poslije kojeg su osvojili titulu prvaka Republike Srpske.

  "Napravili smo veliki uspjeh, najveći u istoriji kluba, i čestitam košarkašima na osvajanju titule prvaka Republike Srpske", rekao je Danilo Palalić, trener Prijedora za "Nezavisne novine".

Ovim uspjehom su izborili i nastup u bh. ligi naredne sezone, a do treće pobjede su došli pred više od 1.000 gledalaca u dvorani "Mladost".

Prijedorčane je predvodio Mihajlo Zvonar sa 34 poena i šest skokova. Dejan Zlokapa je postigao 15, Nenad Jovičić je zabilježio 10 poena i 15 skokova, a Goran Bogićević je trijumfu doprinio sa 10 poena.

"Dan nakon trijumfa mogu reći da je najveći utisak ostavila puna dvorana, dvije ekipe koje su se borile do posljednje kapi znoja i prelijepa slika koja je otišla iz Prijedora. Još jednom čestitam mojim igračima na zasluženoj tituli", rekao je Palalić, nekadašnji kapiten Borac Nektara.

Prijedor je izborio nastup u šampionatu biH, ali nije sigurno da li će i nastupiti sljedeće sezone.

"Sportski dio priče smo uspješno završili, rado bismo igali Ligu BiH, a da li ćemo, zavisi od dosta faktora, prije svega od finansija. To je ozbiljniji nivo, potrebana su pojačanja, sve vuče jedno drugo i treba dobro razmisliti. Treba vidjeti da li je to u interesu grada, ako ima neki sponzor, dobrodošao je... Ali, opet kažem treba razmisliti, ne želimo da bh. liga bude jednogodišnja avantura", rekao je Palalić banjalučkom dnevniku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC