• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Neverovatnog budžeta nije bilo

Autor mondo.rs

Trener Zvezde posle odbrane titule pohvalio igru svog tima u odbrani i osvrnuo se na "stalno potenciranje" finansijskog aspekta. Ostanak u klubu neizvestan.

 Radonjić: Neverovatnog budžeta nije bilo Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić konstatovao je posle pobede u četvrtoj utakmici finala plej-ofa da je "ispunio obećanje" i klubu doneo novu titulu prvaka Srbije.

"Čestitke svima na trofeju. Rekli smo da će biti teško, tako je i bilo. Morali smo da budemo koncentrisani od početka. Izdržali smo sve dobro što je uradio Partizan, odigrali takmičarski dobar meč, poen po poen, sjajnom odbranom stekli prednost i uspeli da dođemo do treće pobede".

 Radonjić je ocenio da je iza crveno-belih "fantastična sezona".

"Viđena je dobra košarka. Uspeli smo da budemo bolji od Partizana i odbranimo trofej, čime smo stavili tačku na fantastičnu sezonu, koja je bolja od prošle, iako se smatralo da će biti teško dostići je", rekao je Zvezdin strateg.

Radonjić je otkrio da je za ugovore igrača izdvojeno "nešto preko dva miliona evra" i da to samo po sebi nije moglo da garantuje rezultate, "posebno ne ovakve".

"Moram da zaštitim i sebe i sve nas koji radimo u Zvezdi, tako što ću reći da smo do rezultata došli velikim zajedničkim radom. To nije napravljeno neverovatnim budžetom i nikakvim čudima. Imali smo i mi finansijskih problema..."

"Nikada nisam hteo time da se bavim, ali mi smeta stalno potenciranje nekih stvari. Kad igramo protiv Reala - pare ne igraju, kad igramo protiv nekih drugih, onda je ključna stvar u tome".


Radonjić je podsetio da je odbranu titule najavio još 3. novembra, posle poraza od Himkija u Rusiji sa čak 38 poena razlike.

"Održao sam i to obećanje. Partizan je bio izvanredan, naterao nas je da izvučemo maksimum. Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa ovom grupom sjajnih momaka".

Na pitanje novinara da li će i naredne sezone predvoditi šampiona Srbije i Jadrana, Radonjić je odgovorio samo: "Paaa..." i ostao nedorečen.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC