• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trka za Zagorca: Zvezda se uzda i u Štimca

Autor mondo.rs

Centar crveno-belih cimer je sa najtraženijim igračem u Srbiji. "Moraćete lično da ga pitate za taktiku i nagovaranje", kaže Dangubić uz osmeh.

 Trka za Zagorca: Zvezda se uzda i u Štimca Izvor: MN PRESS
Štimac, Zagorac, Gudurić, Jokić i Milutinov, okupljanje "orlova"
Izvor: MN PRESS

Paralaleno sa početkom priprema reprezentacije za olimpijske kvalifikacije, trka klubova za potpis Radeta Zagorca, kapitena Mega Leksa, jedna je od najaktuelnijih košarkaških tema u zemlji.

U toj trci za igrača koga bi htela oba "večita" rivala, Crvena zvezda Telekom mogla bi da ima i još jedan adut - njegovog cimera.

S obzirom na to da Zagorac tokom priprema "orlova" deli hotelsku sobu sa Vladimirom Štimcem, logično je da ima "peckanja" i oko njegove potencijalne selidbe među crveno-bele.

Nemanja Dangubić rekao je novinarima u petak, na promociji klupskog kampa, da su šale na taj račun normalna stvar i da bi konkretnije o tome trebalo pričati sa Štimcem.

"Da, šalimo se na taj račun. Sve govorimo u šali, naravno. Sa Zagorcem sam igrao u Mega Leksu, kao i sa Nikolom Jokićem, koji je takođe debitant, i veoma mi je drago što su imali odlične sezone iza sebe", rekao je Dangubić.


Da li Štimac ima posebnu strategiju da privoli Zagorca da pređe u Zvezdu?

"Za to i za njegovu taktiku moraćete da pitate lično Štimca (smeh). Opet kažem, ima šala kada je to u pitanju i to samo doprinosi još boljoj atmosferi", dodao je reprezentativni bek crveno-belih.

Upitan kako je za njega počelo četvrto reprezentativno leto, Dangubić je podsetio da je ova godina drugačija od ostalih zbog sistema kvalifikacija i priprema za takmičarske obaveze. Ipak, takve okolnosti mu ne padaju teško, kao ni činjenica da je imao samo pet dana odmora.

Na konstataciju da bi ove godine mogao da bude najbliži dosad spisku od konačnih 12, eksplozivni bek odgovara da ne želi da razmišlja na taj način, niti da se opterećuje.

"Iskreno, to je odluka selektora, a moje je da pružim maksimum i da ne razmišljam o tome. Neka sve to dođe prirodno. Uvek je odluka trenera, a ja svake godine uživam da dođem u reprezentaciju i da radim sa sjajnim momcima. Daću sve od sebe da se nađem među 12, naravno", podvukao je Dangubić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC