• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čestitka Papajanisu - udar na Đorđevića

Autor mondo.rs

Prvi čovek Panatinaikosa nikako da se okrene budućnosti i zaboravi saradnju sa srpskim selektorom...

 Vlasnik panatinaikosa opet kritikuje Đorđevića Izvor: MN PRESS

Dimitris Janakopulos nedavno je već jednom osuo paljbu po Aleksandru Đorđeviću, opisujući njegovo dovođenje u klub kao veliku grešku i jedan od dva ključna razloga što je Panatinaikos imao neuspešnu sezonu.

Drugi argument da raspali po selektoru Srbije, Janakopulosu je pružio niko drugi do Đorđevićev nekadašnji saigrač u Partizanu i reprezentaciji, a sada generalni menadžer Sakramento Kingsa, Vlade Divac.

On je uzimanjem Jorgosa Papajanisa sa 13. pozicije NBA drafta i afirmativnim izjavama o 19-godišnjem centru dodatno uverio vlasnika Panatinaikosa da se Đorđević ogrešio o veliku nadu "zelenih".

"Panatinaikosu je najveća moguća čast što je njegovo dete, Jorgos Papajanis, ušlo u istoriju kao najbolje pozicionirani Grk u istoriji NBA drafta. Panatinaikos maksimalno podržava mlade grčke košarkaše, davajući im šansu da prikažu svoj talenat i postanu reprezentativci. U isto vreme, ogorčeni smo što neki naši bivši treneri nisu verovali u njih, nisu im dali minute i ulili samopouzdanje", kaže se između ostalog u javnoj čestitki Jorgosu Papajanisu.


Centar visok 217 centimetara nastupio je na šest od 27 utakmica Evrolige 2015/16 i za prosečno pet minuta beležio 1,5 poena i 1,7 skokova.

Grčki mediji pišu da je jedan od glavnih razloga povratka iskusnog Argirisa Pedulakisa na klupu Panatinaikosa proletos bilo to što Đorđević nije davao Papajanisu konkretniju priliku?!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC