• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ćaćo" i NBA - drugi pokušaj?

Autor mondo.rs

Serhio Rodrigez je pre nekoliko dana proslavio trideseti rođendan, a velika želja mu je da se još jednom oproba u NBA ligi. Bio bi to veliki gubitak za Real Madrid, ali...

 Serhio Rodrigez ponovo u NBA ligi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Džejms Harden je "prva brada" NBA lige, ali bi mogao da dobije konkurenciju u vidu Španca.

Jedan od najboljih evropskih košarkaša Serhio "Ćaćo" Rodrigez je pre nekoliko dana proslavio trideseti rođendan, a nakon šest godina boravka u Real Madridu on bi želeo da se još jednom oproba u NBA Ligi.

Sjajni plejmejker je pre jedne decenije izabran kao 27. pik na draftu od strane Finiksa, ali je odmah trejdovan u Portland, a on se kao golobradi mladić odmah "otisnuo" u Severnu Ameriku i pokušao da izgradi karijeru u najjačoj ligi sveta.

Međutim, mala minutaža za tri sezone u Portlandu u kojoj je imao malu ulogu, koja se nije promenila ni za vreme njegovog boravka u Sakramentu i Njujorku, obično je signal igračima da se vrate u Evropu. "Ćaćo" se vratio u Real Madrid i postao jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, ali nakon šest uspešnih sezona, izgleda da je vreme za novu promenu.

Prema pisanju specijalizovanog portala "Sportando" za njegove usluge je zainteresovana ekipa Bruklin Netsa.

Ekipa je trenutno u fazi "rekonstruiranja", pa je pitanje kolike će ambicije Netsa biti u ovoj sezoni. Ukoliko ne dođe do neke senzacije, očekuje se vrlo loša godina za Bruklin i potencijalno "tankovanje", a teško da bi to moglo da zainteresuje košarkaša koji je prethodnih godina navikao da sa svojim timom bude favorit u svim takmičenjima.

Bruklin je već ušao u pregovore, a na "Ćaću", koji zarađuje dva miliona evra godišnje u Realu, je da odluči čije će boje nositi u sezoni 2016/17.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC