• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dalas pravi moćan tim: Hasan i Konli za "sve pare"

Autor mondo.rs

Šampion iz 2011. godine je lako eliminisan od Oklahome na startu plej-ofa, a vlasnik Mark Kjuban ima "pakleni plan"

Sprema se renoviranje u Dalasu!

Šampion iz 2011. godine spreman je da tokom ovog leta značajno "osveži" i "pojača" tim koji je u prethodnoj sezoni eliminisan na startu plej-ofa od Oklahome (4:1). Prethodnog leta im nije uspeo plan sa Deandreom Džordanom, a ovoga puta ne žele da ponove istu grešku...

Maveriksi će se već u petak (1. jul), kada počinje "prelazni rok", sastati sa Majkom Konlijem (Memfis) i Hasanom Vajtsajdom (Majami) i ponuditi im maksimalne ugovore kako bi potpisali za Dalas!

Hasan Vajtsajd je blistao u prethodnoj sezoni, pa je Dalas spreman da mu ponudi četvorogodišnji ugovor vredan 98.8 miliona dolara, dok će nešto jača ponuda otići na sjajnog plejmejkera Majka Konlija koji bi do 2020. godine u dresu Maveriksa zaradio 113.6 mliona dolara, a treba podsetiti da je granica za "seleri kep" podignuta baš pred ovu sezonu.

Ova odluka bi mogla da se svidi Dirku Novickom koji je "izašao iz ugovora" sa Dalasom kako bi vlasnika Marka Kjubana "naterao" da za novu sezonu potpiše velika imena i ovaj tim učini konkurentnim na Zapadu, a veruje se da će se Nemac u tom slučaju i žrtvovati i prihvatiti slabiji ugovor.

Međutim, nisu svi zainteresovani da ostanu u Dalasu, pa je tako "pojačana" priča da bi Čendler Parsons posle dve sezone mogao da napusti Teksas i preseli se u Kaliforniju - u Los Anđeles Lejkerse!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC