• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boston doveo zvezdu od 113 miliona!

Autor mondo.rs

Talentovana ekipa Bostona pojačana je za sjajnog centra Ala Horforda, a u "seleri kepu" još uvek imaju dovoljno prostora da angažuju i Kevina Durenta.

I drugog dana "prelaznog roka" veliki broj potpisa! 

I ne samo to, nego su NBA timovi nastavili da "troše" neverovatne sume novca koje prosto "šokiraju" sve košarkaške fanove i do sada su potpisali ugovore vrede oko dve milijarde dolara. Podsetimo: za samo dva dana.

Najveće pojačanje dobio je Boston.

Seltiksi su želeli "zvezdu" u svom rosteru i dobili su je u vidi sjajnog centra Ala Horforda koji je do sada nastupao za Atlantu. On je bio na meti mnogih klubova, verovalo se da je najbliži Oklahomi i saradnji sa Durentom, ali je potpisao za Seltikse na četiri godine na 113 miliona.

U njihovom "seleri kepu" ostalo je čak dovoljno prostora za još jednog "superstara", a dobro obavešteni novinari pretpostavljaju da će oni imati još jedan "napad" na Kevina Durenta.

Još dvojica visokih igrača su dobila velike ugovore, ali daleko od toga da se oni mogu porediti sa Horfordom.

Posle jedne dobre sezone u Torontu Bizmak Bijombo je to uspeo da "naplati" i on će za četiri godine košarke u Orlandu zaraditi 72 miliona dolara, dok je sjajno prošao i nekadašnji drugi pik Jan Mahinmi koji će kod Vizardsa za isto vreme zaraditi 64 miliona dolara.

Opasno se pojačao i Hjuston koji je potpisao sjajnog šutera Rajana Andersona iz Nju Orleansa (80 miliona na četiri godine) i beka koga su povrede mučile u karijeri Erika Gordona (53 miliona na četiri godine).

Aron Aflalo je stigao u Kingse za 25 miliona dolara (dve sezone), dok je Marvin Vilijams potpisao na još četiri godine u Šarlotu za 54.5 miliona dolara.

Takođe, Dalas Maveriksi, koji nisu uspeli da angažuju ni Vajtsajda ni Konlija, sada se "bacaju" na Harisona Barnsa kome će ponuditi maksimalan ugovor, a narednih sezona očekujemo još "luđe" ugovore jer je "seleri kep" podignut na 94 miliona dolara.

A, tek je počelo leto...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC