• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Rej Alen u Voriorsima?!

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih šutera svih vremena razmatra mogućnost povratka u NBA posle dve godine.

Odluka Kevina Durenta da kao slobodan agent pređe iz Oklahome u Golden Stejt Voriorse mnogima se nije dopala, ali iskusni košarkaši u takvom aranžmanu su jasno prepoznali svoju šansu - da potpisivanjem ugovora za mali novac, dođu u poziciju da osvoje šampionski prsten.

Krilni centar Dejvid Vest već je pristao da potpiše za Golden Stejt za veteranski minimum, a novinar ESPN Kris Brusard objavio je da su u kontakt sa Voriorsima stupili i zastupnici Reja Alena!

Za sada je, navodno, sve u fazi "opipavanja pulsa" i Alen nije doneo definitivnu odluku da se vrati košarci, ali je "zaintrigiran mogućnošću da se bori za još jednu titulu".



Rej Alen uskoro puni 41 godinu, a nije igrao od juna 2014, kada je sa Majamijem izgubio od San Antonija u finalu plej-ofa. Sa Hitom je bio šampion 2013, a sa Boston Seltiksima 2008. godine.

Prosek karijere mu je 18,9 poena po utakmici, uz 40 odsto pogođenih šuteva za tri poena.

Na listi timova za koje bi, eventualno, mogao da zaigra desetostruki Ol star, nalaze se još Klivlend, San Antonio i Los Anđeles Klipersi.

Golden Stejtu na plate sedmorice igrača (Durent, Tompson, Grin, Kari, Igudala, Livingston, Pačulija) "otpada" čak 90 od raspoloživih 94 miliona dolara "seleri kepa", tako da čak i uz određene olakšice koje NBA propisi omogućavaju timovima, prosto mora da popuni "roster" minimalnim ugovorima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC