• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Đorđević: Poštujemo mi svakoga, ali...

Autor mondo.rs

"Poštujemo svakoga, ono što drugi rade, ali smo mnogo neugodni kao protivnici", poručio je Saša Đorđević pred duel sa reprezentacijom Češke.

 Saša Đorđević pred Srbija Češka Izvor: MN PRESS

Još dve pobede i Rio!

Reprezentacija Srbije bila je maksimalno ozbiljna u grupnoj fazi kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre i bez većih poteškoća slavila je protiv Portorika i Angole, ali je vreme i za ozbiljnijeg protivnika koji ima velike ambicije u Beogradu - selekciju Češke.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević kazao je da će ekipa maksimalno ući u polufinale kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Riju protiv Česke svesna svojih kvaliteta i postavljenog cilja.

"Ulazimo u utakmicu s velikom željom da pobedimo, sa sigurnošću i verom u svoj kvalitet", kazao je selektor za početak i potom govorio o ciljevima.

"Imamo zacrtan cilj, ovo je prva utakmica od, kako svi očekujemo, sledeće dve. U stvari, jedina na koju mislimo trenutno. Imamo svoj plan rada, odmora, danas je jedan trening oporavka, ali imaćemo i jedan video sastanak pre treninga, sa informacijama vezanim za protivnika. Poštujemo svakoga, ali mi znamo našu misiju", rekao je Đorđević novinarima u Beogradu.

On se osvrnuo i na prošlogodišnji duel sa Česima na šampionatu Evrope u Francuskoj kada je Srbija pobedila u jednoj "tvrdoj" utakmici.

"Svi su tvrdi, pogledajte Japan, Filipine, Novi Zeland... Svi danas igraju košarku, nije to fraza već činjenica. Ti Filipini su 30 minuta igrali egal sa Francuzima. Svi imaju uslove, skautinge, stručnjake, video analize, uslove za rad, talente, naturalizovane igrače, košarka se diže na svim meridijanima. Poštujemo svakoga, ono što drugi rade, ali smo mnogo neugodni kao protivnici", poručio je Đorđević.

Duel između Srbije i Česke igra se u petak od 21 sat u Beogradskoj areni.

Anketa

Da li će se košarkaši Srbije plasirati na Olimpijske igre u Riju?

  • Da, bez problema, jači smo od svih

    72.34% (34)

  • Da, ali vrlo teško, nismo tako jaki

    23.4% (11)

  • Ne, mislim da se neće plasirati

    4.26% (2)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC