• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić: Biće sve bolje

Autor mondo.rs

Debitant u seniorskoj reprezentaciji kaže da se i ne seća poslednjeg nastupa košarkaša na Olimpijskim igrama.

Nikola Jokić imao je samo devet godina kada se naša reprezentacija slabim rezultatom u Atini 2004. na duži period oprostila od Olimpijskih igara.

Nije nas posle bilo u Pekingu, pa ni u Londonu, ali biće nas u Riju 2016, što je dobrim delom i zasluga 21-godišnjeg krilnog centra, zvanično trećeg "rukija" minule sezone u NBA ligi.

"S
jajno se osećam. Možda sam malo umoran, možda su mi emocije pale... Završili smo sve, idemo u Rio, pa mi je laknulo kad je došao kraj", rekao je Jokić novinarima u Areni posle pobede nad Portorikom 108:77 u finalu kvalifikacija.

"Ponovo smo podigli publiku na noge. Uživali smo mi, navijači, treneri. Igrali smo sjajno, jedni za druge. Mislim da ćemo tako nastaviti. Možda protivnik nije bio zvučno ime, ali važno je da smo mi pokazali da smo tim i da nam nije bitno koliko je protivnik jak".

Jokić kaže da do sada nije imao lični doživljaj vezan za nastup naših košarkaša na OI.

"Mislim da n
isam ni gledao košarkašku reprezentaciju na Olimpijskim igrama... Ne sećam se toliko dobro, ali svakako ćemo u Riju pokušati da damo sve od sebe. Kakav god bude rezultat, biće dobro, ako znamo da smo na terenu uradili sve što je u našoj moći. To će za nas biti dovoljno".

Na prvom zvaničnom takmičenju sa reprezentacijom, zaslužio je MVP trofej.

"
To je nebitno. Nije to samo moja zasluga", skromno će Jokić.

"Vidite Bogdana, Tea, Raduljicu... Oni dominiraju u svojim ekipama. Tu je i Sale (Đorđević), pomažemo jedni drugima, družimo se, upoznajemo jedni druge i siguran sam da će biti sve bolje i bolje".

Nada Denver Nagitsa, nekada "vunderkind" Mega Leksa, veliki je dobitak nacionalnog tima sa ovog turnira, na kome zbog povreda ili otkaza nisu nastupili Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Nikola Milutinov i Boban Marjanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC