• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović progovorio o Partizanu, "orlovima"...

Autor mondo.rs

Bivši predsednik crno-belih prvi put pričao o svom bivšem klubu od odlaska, kako se radi sada, ali i o reprezentaciji Srbije, koja je izborila plasman na Olimpijske igre.

 Predrag Danilović o KK Partizan, orlovima Izvor: MN PRESS

Predrag Danilović napustio je mesto predsednika Partizana u avgustu prošle godine. Tada je objasnio zbog čega odlazi, izjavio da će Partizan uvek biti njegov život, a potom se nije više oglašavao u javnosti.

Gotovo godinu dana kasnije, nakon što su crno-beli preživeli jednu od najtežih sezona u istoriji, bez takmičenja na evropskoj sceni, prvi put je progovorio o svom bivšem klubu.

"Nemam više nikakve veze sa Partizanom. Partizan jeste moj život... Uvek će biti to i uvek će biti moja kuća. Naravno, odem do kluba, svratim... Tamo su moji prijatelji. To su ljudi koji sada rade na jedan drugi način. Dobar način, to moram da kažem! Treba naravno vremena da se neke stvari uvedu u dobrom smeru. Siguran sam da će da urade super stvari. Uvek će Partizan biti moj život i moj klub. Više od ovoga ne mogu da vam kažem", preneo je "Sportski žurnal" reči Predraga Danilovića, koji je na Jahorini otvorio košarkaški kamp.

Bivši košarkaš Partizana i predsednik dodao je da smatra da je klub iz Humske "sigurno izašao iz crne faze bez budućnosti".

Bivši as reprezentacije osvrnuo se na i učinak "orlova". On smatra da je njegov bivši saigrač Saša Đorđević već napravio ozbiljnu reprezentaciju, ali da ima prostora da je još ojača.

"Sada već imamo dobru reprezentaciju, ali smatram da bi sa Bobanom Marjanovićem, i oporavljenim Milanom Mačvanom i Nemanjom Bjelicom, to bio daleko ozbiljniji tim. Ako Bobi bude mogao da igra, treba da se priključi reprezentaciji. Ako ga ništa pravno ne bude sputavalo, a mislim da ga više ništa neće onemogućavati, bila bi velika stvar da zaigra za Srbiju. Uz oporavljene Mačvana i Bjelicu reprezentacija bi bila još bolja, iako je i sada dobra. Niko normalan ne bi se odrekao ovih košarkaša, ako već može da ih pridobije. A Saša Đorđević je mudar i iskreno se nadam da će to i realizovati", izjavio je Danilović, koji je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio četiri zlatne evropske medalje i bronzu, kao i srebrno odličje na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Nema od Bobija ništa. Neće ga Sale iz inata zvati, što je velika, velika greška.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC