• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povreda i transfer - malo o Milanu, malo o Mačvanu

Autor mondo.rs

Da li je tačno da odlazi iz Milana i kada će se pridružiti ostatku ekipe na timskim treninzima? O tome smo govorili sa sjajnim košarkašem...

 Milan Mačvan o povredi i Armaniju Izvor: MN PRESS

Da li će Milan Mačvan moći da trenira ravnopravno s "orlovima"?

I kada?

Teško je i dalje proceniti, ali izgleda da njegov oporavak teče dovoljno brzo...


"Osećam se dobro, nema bola i od sutra bi trebalo da trčim. Da napravim 'uvod' u Kopaonik, pa ću se priključiti ekipi u radu ako ne bude problema", rekao je naš reprezentativac novinarima na Srebrnom jezeru, gde je danas u prisustvu cele reprezentacije otvoren "Teo4" košarkaški kamp.

"Iskreno se nadam da ću biti spreman...", dodao je Mačvan, koji zbog svega ne može da bude u sjajnom raspoloženju.

"Iskreno, bilo mi je neverovatno teško. Tri godine nisam bio deo tima, ove godine sam se vratio i imao sam enormnu želju, ali dogodio se taj peh. Zato mi je sve još teže palo. U Beogradu sam, deo sam ove ekipe i nadam se iskreno da ću biti sa njima", istakao je košarkaš, koji je uprkos povredi sve vreme bio uz ekipu i pomogao da se kreira sjajna atmosfera koja se vidi i na terenu, i van njega.



"
Ponavljamo se kao papagaji o jedinstvu, ali suvišno je trošiti reči o atmosferi. Tih 28 asistencija je retkost i malo koji tim može da toliko zabeželi. To najbolje oslikava kako igramo i kako se osećamo..."

U međuvremenu pojavila se informacija da će, posle jedne sezone u Milanu, napustiti redove Armani Džinsa. Pitali smo ga i za to...

Nezgoda u stanu

Mačvan se povredio "tik" pred početak priprema u nezgodi u stanu, kada je polomio prst na stopalu.

"Ostajem. Pojavila se dezinformacija, razgovarao sam sa trenerom, pa sa predsednikom, ispostavilo se da nije tačna. Imam odličnu saradnju sa Repešom i ostajem", poručio je Mačvan.

Pored Mačvana, povređen je i postepeno se oporavlja i Nemanja Bjelica, čiji je nastup na Olimpijskim igrama od 5. do 20. avgusta takođe pod znakom pitanja.

Nakon odluke Radeta Zagorca da se povuče s priprema reprezentacije i ode u Memfis, gde bi trebalo da nastupa u Letnjoj NBA ligi, selektor Aleksandar Đorđević ostao je sa samo jednom zdravom zamenom, Markom Gudurićem.

Reprezentacija Srbije u međuvremenu izborila je plasman na Olimpijske igre sjajnim nastupim na kvalifikacijama u "Komban areni", posle čega je saznala imena protivnika u prvoj fazi - SAD, Venecuela, Kina, Francuska i Australija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC