• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sale pred Hrvatsku: Nije kao nekad

Autor mondo.rs

Strateg srpske reprezentacije traži maksimalan pristup u poslednjem kolu turnira "Super 4" u Kordobi, bez obzira na sastav tima.

 Sale pred Hrvatsku: Nije kao nekad Izvor: MN PRESS

Pripreme za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru bliže se kraju. Srbija je u Kordobi deklasirala Francusku 105:88, a onda u meču sa mnogo oscilacija doživela prvi poraz ovog leta, od Argentine (74:79).

U meču odigranom u noći između subote i nedelje po evropskom vremenu povredio se kapiten Miloš Teodosić, čiji nastup na OI se ne dovodi u pitanje, ali je vrlo moguće da će propustiti okršaj 3. kola turnira "Super 4", u ponedeljak od 23 časa protiv Hrvatske.

"Protiv Hrvatske m
oramo, u kakvom god sastavu, da odigramo dobru utakmicu. To nam je poslednji test pred Olimpijske igre na koje želimo da odemo što je moguće spremniji, u datim okolnostima", poručio je Đorđević iz Kordobe.

U vreme kada su dueli sa komšijskom selekcijom bili "više od života", popularni "Sale Nacionale" doneo nam je košem u poslednjem sekundu jednu vrednu pobedu, na Eurobasketu 1997.

"D
ueli Srbije i Hrvatske uvek su nosili dodatnu težinu, ali čini mi se da se taj psihološki pritisak vremenom smanjio. U ponedeljak imamo samo opterećenje da odigramo muški, čvrsto, snažno i takmičarski i da se uigramo što je moguće bolje".

Hrvati su posle debakla u duelu sa Argentinom uspeli da "odskoče" pobedom nad Francuzima - 76:70.

"B
ili su znatno bolji i konkretniji nego protiv Argentine. Igrali su u kontinuitetu, imali su ideje, snage, želje i koncentracije", konstatovao je Aleksandar Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC