• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Ovo pare ne mogu da kupe

Trener Partizana Duško Vujošević nastavlja da se uspješno bavi "mađioničarskim" zanatom.

 Vujošević: Ovo pare ne mogu da kupe Izvor: MONDO

Stvara asove, snabdijeva najveće evropske klubove igračima vrhunskog formata, a Partizan za sve to vrijeme gotovo da ne trpi nikakve posljedice!

Crno-bijeli su trijumfom nad Lijetuvos Ritasom (97:67) na Badnje veče stekli pravo da sljedeće nedelje odu u Pirej kao turisti...

"Presrećan sam zbog plasmana u Top 16 Evrolige. Ova satisfakcija je nešto što nikakvim parama ne može da se kupi. Igrači koje treniram su prije svega fantastični ljudi. I kada im mnogo kasne primanja - drugu stipendiju su dobili posljednjeg dana prošle godine - to nijednog trenutka ne može da se osjeti. Treniraju maksimalno, ponašaju se sportski i van terena, ne ruše ono što gradimo na treninzima", bio je pun hvale na račun svojih izabranika.

Vujošević je istakao da i poslije pobjede sa 30 poena razlike stoji iza komplimenata koje je na račun Lijetuvosa iznio u najavi utakmice.

Naravno, krizni momenat dogodio se u 12. minutu, kada se povrijedio Aleksandar Marić.

"Uplašio sam se za pobjedu u tom trenutku, jer od Marića mnogo toga polazi u našoj igri. Izbacila me je iz koncentracije njegova povreda..."


(koja na svu sreću nije teže prirode)

"Ništa ne može definitivno da se kaže prije pregleda magnetnom rezonancom, a on će zbog Božića biti obavljen najranije u petak prije podne. Djeluje da je istegnut ligament koljena. Treba vidjeti u kakvom je stanju meniskus, ipak su to meka tkiva... Ta povreda baca sjenku na ovo fenomenalno veče, ali ne bi trebalo da je previše ozbiljno".


Strateg crno-bijelih odao je priznanje publici.

"Navijači su bili savršeni. Nosili su tim, koji bez njih ne bi imao snage da izdrži do kraja... Poslije poraza u Viljnusu bio sam ljut na igrače, ali i na Španjolku koja je prednjačila u dosuđenim prekršajima u napadu, imali smo ih 11 te večeri. Onda sam rekao litvanskim novinarima da ćemo se vidjeti u Beogradu".


Još jedna sezona, još jedan Top 16, možda ponovo u Areni... Beogradska zima će i zahvaljujući Partizanu biti manje hladna i siva.

"Mnogo lijepih stvari smo proizveli svih ovih godina, na super način predstavljali klub, grad i zemlju. Bilo bi lijepo da se to sagleda na pravi način i da Partizan konačno dobije podršku kakvu zaslužuje", zaključio je Duško Vujošević.

Strateg gostiju, proslavljeni Rimas Kurtinaitis, čestitao je crno-bijelima na "perfektnoj utakmici".

"Potukli su nas na svim frontovima. Ne volim opravdanja, ali imali smo gust raspored uoči Nove godine, odigrali smo sedam utakmica za deset dana, tako da smo imali snage samo za tri četvrtine. Nismo mogli da odgovorimo Partizanu na centarskim pozicijama", rekao je Kurtinaitis.

Litvancima je sada neophodna pobjeda nad Unikahom na domaćem parketu, kako bi se plasirali u dalje takmičenje.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU SA UTAKMICE!

(I.B. - MONDO, foto MN Pres)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC