• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divac u problemu sa plejmejkerima

Autor mondo.rs

Prvi "plej" je suspendovan, a onaj koji bi trebalo da ga menja načinio je ozbiljan disciplinski prekršaj.

Do početka nove NBA sezone ostalo je još 10 dana, a generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac i glavni trener Dejv Jerger moraće dobro da razmisle kako će u prvim utakmicama popuniti poziciju plejmejkera.

Daren Kolison, planiran za "startera" bez ozbiljne konkurencije, propustiće prvih osam mečeva jer ga je liga suspendovala zbog nasilja u kući, a Taj Loson, koji je u tom periodu trebalo da ga menja u prvoj petorci, možda će završiti na tržištu slobodnih agenata!

Loson, naime, ima negarantovan ugovor sa Kingsima, a ove nedelje se baš "potrudio" da isti bude raskinut, pošto je prvo zakasnio na trening, a onda se nije ni pojavio na letu za Kentaki, gde je Sakramento u subotu odigrao pripremnu utakmicu sa Vašington Vizardsima.

Ako plejmejker koji je u Denver Nagitsima imao nekoliko vrlo dobrih sezona, ne uspe da pruži čelnicima kluba zadovoljavajuće objašnjenje, mogao bi čak i da se oprosti od dalje NBA karijere, jer je u prošlosti već pravio greške van terena, uglavnom konzumirajući alkohol i opijate.

Taj Loson, najbolji potezi
Izvor: YouTube


U tom slučaju bi Demarkusa Kazinsa u početnoj fazi sezone loptama "hranio" Džordan Farmar, dvostruki NBA šampion sa Los Anđeles Lejkersima, koji je prošle sezone zabeležio samo 12 nastupa za Memfis Grizlise.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC