• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifunović: Korak naprijed i - prvo mjesto

Trener crveno-bijelih košarkaša želi da njegov tim unaprijedi igru, pobijedi Beneton i osvoji prvo mjesto u Grupi F Evrokupa.

 Trifunović: Korak naprijed i - prvo mjesto Izvor: MONDO

Crvena zvezda je dobro "otvorila" 2010. godinu. Sa novim trenerom Aleksandrom Trifunovićem izvojevala je dvije pobjede, u Moskvi protiv Dinama, i u Pioniru protiv FMP-a.

Na redu je duel sa Benetonom. U utorak u Beogradu gostuju "ujedinjene boje", a utakmica će odlučiti koja će od dvije ekipe, koje su već obezbijedile plasman u narednu rundu Evrokupa, osvojiti prvo mjesto u Grupi F.

"Nas, prije svega, interesuje način na koji ćemo odigrati utakmicu. Zadovoljan sam kako smo odigrali prve dvije utakmice u Novoj godini, a očekujem da protiv Benetona ekipa napravi još jedan korak naprijed", izjavio je Trifunović.

"Beneton je klub slavne tradicije, koji je dugo godina igrao u Evroligi. Tamo je poniklo mnogo kvalitetnih igrača i trenera, ali trenutno ne zauzimaju mjesto u vrhu evropske košarke. U odnosu na naš prvi duel ekipa se promijenila, ostali su bez Đentilea i Hukića, a doveli su Riversa i Grenta", dodao je Trifunović.

Trening su u nedelju, zbog lakših povreda, propustili Tadija Dragićević i Marko Kešelj, ali će obojica biti spremni za utakmicu sa Benetonom.

"U Evropi, pogotovo za nas u ovom trenutku, nema lakih protivnika. Osvojiti prvo mjesto u grupi je cilj svake ekipe, pa tako i naše", zaključio je Aleksandar Trifunović.

Utakmica šestog kola Grupe F između Crvene zvezde i Benetona igra se u utorak od 19.30 u hali Pionir.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC