• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Skupo ćemo prodati kožu

Crno-bijeli svjesni da će, iako utakmica u Pireju nema takmičarski značaj, igrači i navijači Olimpijakosa biti silno motivisani.

 Vujošević: Skupo ćemo prodati kožu Izvor: MONDO

Partizan je obezbijedio plasman u TOP 16 fazu Evrolige četvrtu sezonu zaredom. Međutim, crno-bijelima je preostalo da odigraju utakmicu posljednjeg, desetog kola Grupe B i to na najtežem gostovanju, u Pireju protiv Olimpijakosa.

Grčki tim je osigurao prvo mjesto u grupi, ali crno-bijeli veruju da će crveno-bijeli iz Pireja imati veliki motiv.

"Već smo ostvarili fantastičan uspjeh. Iako ćemo igrati bez važnog igrača kakav je Marić, trudićemo se da što skuplje prodamo kožu", počeo je trener Partizana, Duško Vujošević.

"Ime se teško gradi, a lako ruši ako čovjek nije oprezan. Igraćemo protiv ekipe znatno jače od nas, koja je zapamtila poraz u Beogradu i sigurno će, kao i publika, željeti da se revanširaju", dodao je šef crno-bijele struke.

Vujošević je naglasio da je sreća što duel u Pireju ne odlučuje ni o čemu.

"Neki stručnjaci za koje se ne može reći da nisu dobronamjerni prema našem klubu, tvrdili su da ove sezone nemamo konkurentan tim za Evroligu i da ćemo zabilježiti samo dvije pobjede. Ekipa Partizana je stvarana u hodu, a sada, u trenucima kada smo prebrodili prvu fazu, ne smijemo da izgubimo kontakt sa realnošću".

On je naglasio da su u klubu potpuno svjesni kvaliteta i nedostataka i dodao da mu smetaju medijske kalkulacije o konačnom plasmanu Partizana u B grupi.

"Velika većina košakaških zaljubljenika u Srbiji, bez obzira na navijačku pripadnost, iskreno se raduje našem uspjehu. Zadatak u grupi nije bio nimalo lak, jer sam i dalje uvjeren da je B grupa bila najteža u Evroligi", zaključio je Vujošević.

Trenerovo mišljenje dijeli i Dušan Kecman podsjećajući na trijumf protiv Olimpijakosa u Pioniru u 5. kolu (86:80).

"Sigurno se spremaju za revanš", podvukao je Kecman.

Dobro je poznato da su navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde u odličnim odnosima što bi moglo da podgrije atmosferu na tribinama.

"Iako utakmica nema takmičarski značaj, moraćemo da pružimo 100 odsto kako bismo sa uspjehom zaokružili ciklus. Za rivala imamo tim sa sjajnim pojedincima, koji je glavni pretendent na fajnal-for", završio je iskusni Dušan Kecman.

Iz Grupe B su plasman u narednu rundu obezbijedili Olimpijakos, Unikaha i Partizan, a za četvrto mjesto boriće se Lijetuvos i Efes.

Litvanci bi pobjedom nad Unikahom "ovjerili" prolaz dalje, a u slučaju njihovog poraza Turci bi se domogli TOP 16 faze ako slave u Francuskoj.

Grupa B, 10. kolo, srijeda, 20.00

Orlean - Efes
Lijetuvos - Unikaha
Olimpijakos - Partizan

Tabela: Olimpijakos 7-2, Unikaha 6-3, Partizan 5-4, Lijetuvos 4-5, Efes 3-6, Orlean 1-8.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC