• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdovc: NLB liga nije regularna

Trener Olimpije Jure Zdovc rekao je poslije poraza svog tima na gostovanju u Sarajevu protiv Bosne da NLB liga nije regularno takmičenje.

 Zdovc: NLB liga nije regularna Izvor: MONDO

"Za Sarajevo me vezuju samo lijepe uspomene i žao mi je što ovo moram da kažem, ali protiv Bosne smo pokradeni, što je velika sramota. NLB liga ne bi smjela da dopušta da se takve stvari dešavaju", rekao je Zdovc.

Košarkaši Bosne su čitavu sedmicu prije utakmice protiv Olimpije štrajkovali zbog kašnjenja plata, ali su u nedjelju priredili jedno od najvećih iznenadjenja u dosadašnjem toku NLB lige i poslije produžetka savladali drugoplasiranu Olimpiju.

"Drago mi je što Bosna igra u NLB ligi, ali mislim da nije fer da to bude na ovakav način. Poslije svega, mogu samo da čestitam svojim igračima što su dostojanstveno podnijeli tuču na terenu", rekao je Zdovc.

Proslavjeni reprezentativac Jugoslavije dodao je da zna da bi zbog ovakvih izjava mogao da bude kažnjen, ali da više ne može da trpi nepravdu.

"Možda ću zbog ovoga nastradati, ali mi više nije važno. Liga nije regularna i ovo nije prvi put da nam se dešavaju takve stvari. Prekipjelo mi je", rekao je Zdovc.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC