• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janakis: Nećemo spavati kad dođu crno-bijeli

"Oni su već puno toga napravili u Evroligi, ali ubeđen sam da će pokušati da nas uhvate na 'spavanju'", rekao je Janakis "na račun" Partizana.

 Janakis: Nećemo spavati kad dođu crno-bijeli Izvor: MONDO

Trener košarkaša grčkog Olimpijakosa Panajotis Janakis istakao je da će atinski crveno-bijeli u duelu posljednjeg, desetog, kola Evrolige protiv Partizana igrati maksimalno motivisani, uprkos činjenici da su već obezbjedili prvo mjesto u Grupi B.

On je naglasio da će mu u okršaju u Pireju (sreda 20.00), pored pobjede, biti važna i dobra igra njegovih izbaranika.

"Poznato je da Partizan u svaku utakmicu ulazi kao da je najznačajnija u sezoni. Oni su već puno toga napravili u Evroligi, ali ubijeđen sam da će pokušati da nas uhvate na 'spavanju' i iznenade", rekao je Janakis.

Nekadašnji selektor Grčke pozvao je navijače Olimijakosa da ispune "Dvoranu mira i prijateljstva" i pruže snažnu podršku jednom od favorita za osvajanje Evrolige.

Centar Lukas Mafrokefalidis smatra da Olimpijakos, bez obzira na ime protivnika i rezultatski značaj u svakoj utakmici mora da ide na pobjedu.

"Trener Janakis nas uči da iz svake utakmice možemo da izvučemo pouke i da je svaki meč na svoj način koristan. Susret sa Partizanom moramo da odigramo kao da je u pitanju fajnal-for", poručio je Mavrokefalidis, uz napomenu da se beogradski klub uvijek mora poštovati.

Ekipa Olimpijakosa će u duelu sa crno-bijelima biti oslabljena, pošto u timu neće biti iskusnog plejemejkera Teodorosa Papalukasa, dok će Partizan igrati bez centra Aleksandra Marića.

Utakmicu između atinskih crveno-bijelih i beogradskih crno-bijelih sudiće Huan Karlos Mithana, Huan Karlos Garsija Gonsales (Španija) i Roberto Kjari (Italija).

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC