• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifunović: Igrači shvatili da mogu mnogo

Trener Zvezde, poslije ubjedljive pobjede nad Benetonom, ocijenio da nije teško igrati u atmosferi kakvu su napravili navijači u Pioniru.

 Trifunović: Igrači shvatili da mogu mnogo Izvor: MONDO

Pionir je gorio u utorak uveče. A kako i ne bi kada su crveno-bijeli košarkaši "samljeli" goste iz Treviza.

Zvezda je razbila Beneton 104:83. Ne samo što je osvojila prvo mjesto u Grupi F Evrokupa već je nagovijestila visoke domete.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU SA MEČA!

Aleksandar Trifunović je dobio i treći meč otkako se prihvatio uloge trenera Crvene zvezde. On je istakao da su njegovi igrači u ubjedljivoj pobjedi još jednom mogli da se uvjere koliko zaista vrijede.

"Iz ove, kao i prethodne utakmice sa FMP-om, moji igrači su mogli da shvate koliko mogu. Svi smo u klubu spremni da radimo i da taj rad rezultatski naplatimo", naglasio je Trifunović.

Podsjetio je da je njegova ekipa bila mnogo bolji rival, ne računajući prvu četvrtini koja je pripala Benetonu (29:23).

"Drago mi je što i treću utakmicu uzastopce imamo velik broj asistencija i što se popravlja odnos između izgubljenih i ukradenih lopti.... Mada, u ovakvoj atmosferi i nije teško igrati, a nagrada za trud ne može da izostane", ocijenio je Trifunović.

"Ostvarili smo veliki uspjeh, ali ne smijemo previše da slavimo. Već sutra moramo da se okrenemo novim utakmicama", dodao je trener Zvezde.

Novinare je posebno zanimalo Trifunovićevo viđenje partije Majka Tejlora, koji je meč završio sa 24 poena, odnosno indeksom uspješnosti 35.

"Kada sam dolazio u Zvezdu rekao sam da ću za mjesec dana vidjeti koliko on može da pomogne ekipi. Jasno je da ima izuzetne fizičke predispozicije. Razgovarali smo nekoliko puta. On bi trebalo da u narednom periodu bude još bolji. Morao bi da svaku utakmicu igra na ovakvom nivou. Važno je da je gladan uspjeha", zaključio je Trifunović.



Trener Benetona Frančesko Vituči priznao je da je Zvezda zasluženo pobijedila, iako sa, prema njegovim riječima, prevelikom razlikom.

"Bila je ovo prava utakmica, prava borba. Imali smo dobar pristup, ali je Zvezda u najvećem dijelu meča kontrolisala tempo. Bili su čvrsti. Mi smo u prvom poluvremenu igrali dobro, ali u nastavku nismo izdržali taj ritam u napadu", kazao je Vituči.

"Drago mi je, ipak, što smo stigli do TOP 16 faze takmičenja Evrokupa, jer sam ubijeđen da će ona biti izuzetno kvalitetna. Ima tu mnogo zaista dobrih timova", dodao je italijanski strateg.

(Beta, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC