• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simone, gde je pehar Evrolige?

Autor mondo.rs

Dogodilo se, eto, da Marko Simonović ponovo mora da ukrade pehar. "Ne znam, stvarno, gde je", rekao je sa osmehom.

 Simone, gde je pehar Evrolige? Izvor: MN PRESS

Karijeru Marka Simonovića, višestrukog šampiona i osvajača kupova Srbije i Crne Gore, prvaka ABA lige, četvrtfinalistu Evrolige, finalistu Svetskog prvenstva i Olimpijskih igara, polufinalistu Evropskog prvenstva, obeležiće i gaf koji je napravio 21. juna 2014. godine.

Iako se izvinio, a posle toga u više navrata prihvatao šale na svoj račun zbog toga što je sa peharom namenjenom prvaku Srbije (u tom trenutku košarkašima Partizana), završio na tribini sa navijačima Crvene zvezde - svako malo dogodi se da ponovo mora da govori o tome.

I on s tim nema problema, naprotiv!

Simonović je, u društvu saigrača iz Crvene zvezde, bio akter promotivnog spota koji je Evroliga snimila na startu sezone 2016/17 i u kom je trebalo – gle čuda – da vrati ukradeni pehar namenjen šampionu Evrope i to u tajnoj akciji koju je crveno-belima saopštio legendarni srpski trener Željko Obradović.

Spot je brzo postao hit na YouTube kanalu, a u Srbiji malo kome je promaklo da, hteo-ne hteo, Simonović ponovo mora da se petlja s ukradenim peharom.

"Mislim da je to bila sjajna ideja, malo da napravimo šalu. Ne znam zašto su baš mene odabrali", rekao je nasmejani Simonović posle utakmice Crvena zvezda – Barselona u kojoj je prvak Srbije "ukrao" pobedu favoritu iz Katalonije.



Na pitanje o tome gde se nalazi pehar, rekao je...

"Neću da vam kažem", klimao je glavom nasmejani Simon, koji je ponovo bio briljantan na parketu i ulaskom s klupe u drugoj četvrtini pokrenuo crveno-bele ka preokretu, baš kao i u meču 2. kola, u Istanbulu, kada je sludeo igrače Galatasaraja i odličnim nastupom ušao u idealnu petorku kola.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC