• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obama: Golden Stejt osvaja!

Autor mondo.rs

Rođen je u Čikagu, ali "gotivi" Voriorse.

Američki predsednik Barak Obama, veliki ljubitelj košarke i navijač Čikaga, ocenio je danas da je Golden Stejt veliki favorit za osvajanje titule u novoj sezoni NBA lige.

"Podržavam Voriorse, samo zato što su doveli Kevina Durenta prethodnog leta. Jednostavno, oni sada imaju previše vatrenu moć", rekao je Obama u telefonskom intervjuu za internet radio stanicu "Šejd 45" čiji je osnivač rep muzičar Eminem.

Golden Stejt je u prvom meču sezone pred svojim navijačima poražen od San Antonija sa 100:129, a Obama je rekao da ima vremena da se ekipa uigra i počne da beleži dobre rezultate.

Voriorsi su u regularnom toku sezone prošle godine pretrpeli samo dva poraza, a ovog leta doveli su iz Oklahome Durenta, jednog od najboljih košarkaša u ligi.

Obama je takođe prognozirao da će Nju Ingland Petriotsi, koje predvodi kvoterbek Tom Brejdi, u februaru 2016. godine trijumfovati u Super bolu i osvojiti NFL ligu.

"U ovom trenutku zaista ne vidim jake timove u ligi. Možete se slobodno kladiti na Petriotse i Brejdija. Očekujem da će ovosezonski Superboul biti repriza iz 2014. godine kada su se sastali Sijetl i Nju Ingland", zaključio je Obama.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC