• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Videnov: Moramo da se vadimo protiv Olimpije

Trojka Damira Mulaomerovića za 81:80 u korist Zagreba, prekinula je niz pobjeda trenera Crvene zvezde Aleksandra Trifunovića.

 Videnov: Moramo da se vadimo protiv Olimpije Izvor: MONDO

Poslije četiri uzastopne pobjede, crveno-bijeli su u subotu u Trnskom doživjeli neprijatan poraz, koji dodatno boli kada se pogleda tabela NLB lige poslije 16. kola. Zagreb je nanio Crvenoj zvezdi deveti poraz, ujedno upisao i desetu pobjedu.

Iz ove perspektive djeluje kao "nemoguća misija" da Trifunovićev tim dostigne četvrtu poziciju i plasira se na fajnal for NLB lige. Teško će biti i u borbi za sedmo mjesto, koje prema nekim pretpostavkama, donosi izlaz u Evrokup dogodine.

"Ovakvi porazi teško padnu, naročito kada se zna da moramo da se 'vadimo' zbog slabih rezultata u prvom dijelu sezone. Imali smo dobijenu utakmicu, potpuno smo kontrolisali igru u drugom poluvremenu i onda smo neobjašnjivo posustali", rekao je najbolji na tom meču u crveno-bijelom dresu, Bugarin Filip Videnov.

"Domaćin je tim sa nekoliko vrlo iskusnih igrača, motiv više imao je (Ante) Tomić, koji je želio pobjedom da se oprosti od navijača. I pored primljene trojke koju nam je ubacio (Damir) Mulaomerović, imali smo priliku da trijumfujemo. Bili smo konfuzni u završnici, pa jedino što nam ostaje je da se vadimo u srijedu protiv Olimpije. A, to neće biti ni malo lako", svestan je Videnov.

Domžale do daljeg ostaje jedina hala u NLB ligi u kojoj je Crvena zvezda pobijedila ove sezone, van "Pionira". Istina, crveno-bijeli u svojstvu gosta imaju i pobjedu protiv Partizana, ali je ona ostvarena u "Pioniru". Ukoliko nastave olako da gube bodove u gostima, a potom još ponekad i klecnu u svojoj kući (Radnički, Hemofarm, Budućnost), momci Aleksandra Trifunovića mogli bi neslavno da završe sezonu u regionalnom takmičenju.

Možda čak dovedu u pitanje i igranje u Evrokupu dogodine.

"Sigurno da bi nas pobjeda približila 'gornjem domu', ali ima još da se igra. Bitno je da se fokusiramo na Olimpiju, jer nas pobjeda ponovo vraća na pravi kolosjek. Hoćemo što spremniji da dočekamo nastavak Evrokupa, vjerujem da možemo mnogo radosti da pružimo navijačima u nastavku sezone", zaključio je Videnov.

U narednoj nedjelji, Zvezda u NLB ligi dočekuje Olimpiju (srijeda), pa gostuje u Kragujevcu ekipi Radničkog (subota).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC