• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Realnost je jedna pobjeda

Trener Partizana najavio da će njegov tim u Top 16 fazi Evrolige gledati da "što skuplje proda kožu". Teniski mečevi kvare planove o igranju u Areni.

 Vujošević: Realnost je jedna pobjeda Izvor: MONDO

Duško Vujošević ocijenio je da gostovanje u Beogradu nijednom protivniku neće biti lako.

"Premašili smo sva očekivanja plasmanom u Top 16. Igraćemo da što skuplje prodamo kožu, a mogu da kažem da niko u Beograd neće dolaziti na turističko putovanje", rekao je poslije žreba.

Imajući u vidu renome rivala (evropski šampion Panatinaikos, trenutno najbolji evropski tim Barselona, grčki Marusi), trofejni stručnjak smatra da bi realno bilo očekivati jednu pobjedu u grupi...

"Ali bilo je realno i da dobijemo samo dve utakmice u prvoj fazi (Partizan zabilježio skor 5-5). Ne treba ovdje očekivati rezultat, već da se borimo. Volio bih da sve utakmice igramo u Areni... Nadam se da ćemo obradovati navijače Partizana i ljubitelje košarke", rekao je Vujošević.

Velika želja crno-ijelih da ponovo napune Arenu dovedena je pod ogroman znak pitanja kada je objavljen raspored takmičenja.

Barsa dolazi u Beograd dva-tri dana prije Fed kup meča Srbija - Rusija, a Panatinaikos dva-tri dana prije Dejvis kup meča Srbija - SAD. Kao što je poznato, podloga za teniske duele mora biti postavljena po nedjelju dana ranije.

Partizanova grupa se fudbalskim rječnikom može nazvati "grupom smrti". Barselona je prvi dio takmičenja završila bez poraza, dok je Panatinaikos branilac titule i gotovo redovni učesnik Fajnal fora.

Kako će Vujošević održati moral u ekipi pred ove mečeve?

"Dio mog posla je moral ekipe, zato i pričam malo ublaženo o Top 16 fazi, a ne onako kako surova realnost nalaže. Ne klonemo duhom jer znamo da smo već ostvarili veliki uspjeh, a pomaže i to što možda stvaramo tim za neke buduće uspjehe".

"Ta Barselona je dobila jedan Real Madrid sa 20 poena razlike. Mi tu nemamo šta da izgubimo. Napravili smo veći rezultat nego što nam mogućnosti dozvoljavaju. Imamo malo šansi, ali one postoje".

Trener Partizana zaključio je da je Barselona prvi favorit grupe E.

"Panatinaikosu je lakše jer će četiri utakmice igrati u Atini, odakle je i Marusi, ali prednost dajem Barseloni, jer ona najbolje igra, a to je ipak najvažnije".

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC