• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifunović: Mnogo loših navika

Poslije poraza od Olimpije, trener crveno-belih Aleksandar Trifunović realno sagledao situaciju: "Igrači su puni loših navika...

 Trifunović: Mnogo loših navika  Izvor: MONDO

Po dolasku, bolje reći povratku u Košarkaški klub Crvena zvezda, Aleksandar Trifunović je vezao nekoliko pobjeda, ali onda je došao Zagreb, pa u srijedu Olimpija. Oba poraza sa pola koša razlike, ali i mnogo bitnije porazi koji Zvezdu mogu da koštaju plasmana u Evrokup.

"Puni smo loših navika, one su mnogo dublje usađene u igrače nego što sam mislio u prvi mah. Znao sam da izdanje protiv Benetona nije naša realna slika, da je proizvod inspiracije i emocije zbog pune dvorane. Nismo iščistili glave iako smo na sličan način izgubili u Zagrebu. Nismo imali dovoljno koncentracije i discipline kako u odbrani i napadu. To nas je odvelo u poraz", rekao je Trifunović poslije poraza od Olimpije.

"U trenucima kada smo imali prednost, individualnim rješenjima smo pokušali da riješimo meč, iako smo se dogovorili drugačije. To je ono što mi moramo da naučimo kako bismo postali ozbiljan tim. Ne sumnjam da to možemo da uradimo. Došli smo u nezgodnu situaciju, ali ima još da se igra", dodao je on.

Trener Olimpije Jurij Zdvoc bio, razumljivo, drugačijeg raspoloženja od Trifunovića.

"Iza nas su četiri poraza, nismo imali ni sreće u tim utakmicama. Ovaj trijumf nam mnogo znači na samopouzdanju. Finansijska situacija nije dobra, neki igrači razmišljaju o ponudama koje imaju. Nisam znao kako će ekipa da reaguje, kolika će biti koncentracija."

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC