• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radivojević novi kapiten Zvezde

Crvena zvezda u petak je definitivno ostala bez dosadašnjeg kapitena, ali je iste večeri imenovala njegovog nasljednika - Vuka Radivojevića!

 Radivojević novi kapiten Zvezde Izvor: MONDO

Pala je očekivana i logična odluka da to bude Vuk Radivojević, igrač sa najdužim stažom na Malom Kalemegdanu i osvajač oba Zvezdina trofeja u ovoj deceniji.

Radivojević (26 godina, 195 cm) se ljetos vratio u Zvezdu iz Španije, gdje je dvije sezone bio član Fuenlabrade. Tokom prve četiri godine u crveno-bijelom dresu (2003-2007) učestvovao je u osvajanju Kupa Radivoja Koraća za sezonu 2003/04 i 2005/06.

Dugo je igrao je na poziciji "dvojke", gdje se isticao fanatičnom borbenošću i igrom u odbrani, ali je vremenom preuzeo zaduženja plejmejkera.

Ove sezone je najbolji dodavač u timu Aleksandra Trifunovića - bilježi 3,3 asistencije u NLB ligi, odnosno 3,8 u Evrokupu. U oba takmičenja postiže približno isti broj poena, nešto manje od osam.

Radivojević je prije odlaska u inostranstvo odigrao jedno veliko takmičenje u dresu "A" selekcije Srbije. Tadašnji selektor Zoran Slavnić uvrstio ga je u tim za Evropsko prvenstvo u Španiji 2007. godine.

Dosadašnji kapiten Tadija Dragićević sporazumno se rastao sa Zvezdom i potražiće sreću u nekom drugom klubu. Zanimljivo je da su njegovi podaci gotovo automatski obrisani sa stranice zvaničnog sajta crveno-bijelih, na kojoj se nalazi spisak prvotimaca i njihove "lične karte"...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC