• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trifunović: Pozitivna reakcija

"Razlika između prethodna dva poraza i ove pobjede je u tome što protiv Zagreba i Olimpije nismo imali svijest kako da dobijemo utakmicu".

 Trifunović: Pozitivna reakcija Izvor: MONDO

Da li je kasno za Crvenu zvezdu? Što se tiče plasmana na Fajnal for NLB lige, vjerovatno jeste.

Ali nikada nije kasno da se zaigra dobra, pobjednička košarka. Crveno-bijeli su na gostovanju Radničkom u Kragujevcu (68:55) napravili korak u tom pravcu.

Što je naročito važno, do toga je došlo dan poslije razlaza sa Tadijom Dragićevićem, bez kog se tim sa Malog Kalemegdana praktično ne može zamisliti.

"U trenutku u kojem se nalazimo, ekipa je pokazala pozitivnu reakciju. Nemamo još uvijek disciplinu tokom svih 40 minuta - za to nam je potrebno vrijeme, koje nemamo, kao i malo strpljenja", rekao je Aleksandar Trifunović.

Zvezda je popravila skor na 8-10, pa za četvrtoplasiranom Olimpijom zaostaje tri pobjede. Od Zagreba i Olimpije izgubila je sa poenom razlike, u prvom dijelu sezone je i Radnički slavio u Pioniru minimalnom razlikom...

"Razlika između prethodna dva poraza i ove pobjede je u tome što protiv Zagreba i Olimpije nismo imali svijest kako da riješimo utakmicu u svoju korist, dok smo u Kragujevcu tu svijest imali. Ali naši problemi i dalje ostaju. Borimo se i iz svega želimo da izađemo jači", naglasio je Trifunović.

On je dodao da će povratak Filipa Videnova (igrao 12 minuta u Kragujevcu) i Nemanje Bjelice (propustio posljednje dve utakmice) "mnogo značiti ekipi, naročito u Evropi".

Odlazak Dragićevića otvorio je još jedno mjesto u "rosteru", pa se pored Nemanje Nedovića i Lazara Radosavljevića u Kragujevcu "skinuo" još jedan poletarac, Nikola Rondović.

Proveo je na parketu 45 sekundi, ali je uspio da upiše prve NLB poene u karijeri.

"Igrali smo u sjajnom ambijentu i zabilježili važnu pobjedu, a meni je veoma drago što sam dobio priliku. Trudim se da iskoristim svaku šansu. Nastaviću da radim, nadam se da će biti još prostora za dokazivanje", rekao je Rondović.

Crveno-bijeli u ponedjeljak putuju u Češku, gdje će dan kasnije utakmicom protiv Nimburka početi nastup u drugoj fazi Evrokupa. U njihovoj grupi takmiče se još Gran Kanarija i Turk Telekom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC