• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ražnatović: Tadija uzburkao Evropu

"Ovako veliko interesovanje nedvosmisleno pokazuje da Dragićević nije mogao da pronađe adekvatan klub samo zbog visine obeštećenja crveno-bijelima".

 Ražnatović: Tadija uzburkao Evropu Izvor: MONDO

Za Tadiju Dragićevića bila su ozbiljno zainteresovana najveća imena evropske košarke, izjavio je za "Sportski žurnal" Miodrag Ražnatović, prvi čovek menadžerske agencije Beobasket.

Prije nego što je doskorašnji kapiten Crvene zvezde pristupio Lotomatici, u konkurenciji je bio Efes Pilsen, a takođe Kaha Laboral i Panatinaikos.

"Prosto je nevjerovatno koju je pažnju u Evropi izazvala vijest da je Tadija postao slobodan igrač. Telefoni su nam se usijali od poziva, tako da su iza nas tri veoma naporna dana", rekao je Ražnatović.

Vijest o interesovanju Panatinaikosa nije bila puki trač.

"Kontakti su uspostavljeni poslije povrede Carcarisa, ali je naknadna povreda Batista stvorila potrebu za višim i snažnijim igračem, koji može da pokrije pozicije 'četiri' i 'pet' i zamijeni obojicu povređenih košarkaša. Zato su potpisali Markusa Hejslipa".

Kaha Laboral, bivša Taukeramika, takođe je evroligaški klub sa velikim ambicijama.

"Njima se povredio Stanko Barać i poslali su ponudu ugovora na dva mjeseca, što je bilo neprihvatljivo za nas".

Tako su u završnicu trke ušli Efes i Lotomatika.

"Ponuda Efesa bila je finansijski primamljiva, ali Tadija zbog velikog broja stranaca u timu ne bi imao pravo nastupa u domaćem prvenstvu, nego samo u Evroligi. Razmislili smo i zaključili da mu je vrijeme provedeno na terenu značajnije od finansijskih uslova. U Rimu bi trebalo da bude jedan od lidera tima", istakao je poznati menadžer.

Ražnatović smatra da bi Dragićević uveliko bio u inostranstvu, da Crvena zvezda u prošlosti nije insistirala na (pre)visokom obeštećenju.

"Mnogi su zaboravili da je on bio MVP Jadranske lige, da ga je draftovala Juta i da je imao puno sjajnih igara u dresu Zvezde. Ovako veliko interesovanje u toku sezone, kada je mnogo manje poslova u opticaju - u poređenju sa letnjim periodom - nedvosmisleno pokazuje da Dragićević nije mogao da pronađe adekvatan klub samo zbog visine obeštećenja crveno-belima".

Zvezdino "dijete" trebalo bi da debituje za Lotomatiku u sljedećem kolu “palakanestra”, protiv Kremone. Uslov je dobijanje sportske radne dozvole.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC