• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Imam povjerenja u klupske ljekare

Duško Vujošević pojasnio svoju prethodnu izjavu o liječenju Aleksa Marića. "Imam puno povjerenje u klupske ljekare", kaže trener crno-bijelih.

 Vujošević: Imam povjerenja u klupske ljekare Izvor: MONDO

Izjava trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića u vezi sa liječenjem centra Aleksa Marića izazvala je dosta komentara u košarkaškoj javnosti.

Po dolasku crno-bijelih u Atinu, gdje će u sredu uveče igrati prvi meč TOP16 faze Evrolige protiv Panatinaikosa, Vujošević je dao novu izjavu za klupski sajt kojom je precizirao svoj stav o Mariću.

"Informacija da postoji mogućnost da Aleks Marić neće moći da igra na finalnom turniru Kupa dovela je do moje, možda emotivnije reakcije. Pogotovo jer se radi o igraču koji je važan za Partizan, a koga je upravo Partizan učinio jako važnim. Ujedno očekujem i veću želju igrača da se što prije oporavi i vrati na teren. Inače, svi oni koji su ovo shvatili kao kritiku našeg medicinskog tima su u krivu. Imam potpuno povjerenje u doktora Mladena Maksića, koga smatram za najboljeg sportskog doktora sa kojim sam sarađivao", naveo je Vujošević.

Na konferenciji za novinare u ponedjeljak Vujošević je rekao da Marić "nije dobro", a potom je dodao: "Ako se oporavak nastavi ovim tempom, ne znam da li će moći da igra na završnici Kupa u Nišu (19. - 21. februar). Možda je problem u odabranoj terapiji, koja je ziheraška, tako da je i kod igrača još prisutan strah".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC