• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo: Nemam problem što će mi Delije zviždati

Autor mondo.rs

Košarkaš CSKA Miloš Teodosić priznaje da njegov tim očekuje težak meč protiv Crvene zvezde, ali i poručuje da razume navijače i da bi i on uvek navijao protiv rivala

 Miloš Teodosić o meču sa KK Crvena zvezda u Evroliga Izvor: MN PRESS

"Zviždao bih sam sebi da sam na tribinama sa Delijama", poručio je Miloš Teodosić u intervjuu za "Informer" pred duel CSKA i Crvene zvezde u Evroligi u četvrtak uveče u Kombank areni.

Kapiten reprezentacije Srbije zna da ga u Beogradu neće imati "lep" doček. Predvodiće Moskovljane, koji su prošle sezone Zvezdi naneli tri poraza u isto toliko mečeva, od čega jedan u glavnom gradu Srbije. Zviždali su tada Teodosiću, ali on ne zamera.

"Nisam se ljutio ni tada, neću sigurno ni sad, šta god da bude. Iskren da budem, da sam na tribinama, ja bih prvi zviždao svakom protivničkom igraču i navijao protiv bilo koga, a u korist mog tima. To je normalno i ja nemam problem sa tim", objasnio je Teodosić.

Teodosić kaže da mu nikad nije lako da igra protiv Zvezde, jer je deklasirani navijač crveno-belih.

"Poznato je moje navijačko opredeljenje i zbog toga ovi trenuci nisu laki za mene. Međutim, to neće uticati na moju igru. Ja sam prvenstveno profesionalac, pa tek onda navijač", naveo je Teo.

Iako CSKA ima odličan skor ove sezone u Evroligi (12-2), a crveno-beli dlako lošiji (6-8), Teodosić ne vidi svoj tim kao favorita na sutrašnjem meču.

"Uvek ima mesta iznenađenjima u košarci, u to smo se mnogo puta uverili. Zato se ne zanosim mnogo činjenicom da smo apsolutni favoriti. Košarkaši Zvezde će sigurno biti dobro spremni za ovaj duel. Igraće pred punom halom i očekujem da budu posebno motivisani. U odličnoj su formi i sigurno će tražiti način da nas pobede", istakao je Teodosić.

Meč 15. kola Evrolige Crvena zvezda – CSKA na programu je u četvrtak od 19 časova u Kombank areni.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Novica ubica

Nismo isti...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC