• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sparsima BAŠ nije bilo suđeno da pobede! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Lopta je posle šuta Kavija Lenarda u poslednjoj sekundi kružila i kružila po obruču, ali nije pala na željenu stranu košarkaša San Antonija.

Prava drama odvijala se u poslednjim sekundama duela Atlante i San Antonija.

Gosti iz Teksasa vodili su veći deo utakmice, ali je Tim Hardavej junior (sin daleko poznatijeg plejmejkera istog imena) trojkom 3,3 sekunde pre kraja doneo oduševljenje u Filips areni i izjednačio na 100:100.

Usledio je potom napad San Antonija i "fejdavej" šut Kavija Lenarda. Lopta se nećkala, napravila dva kruga po obruči i - pala pored.

Domaći košarkaši bili su mnogo sigurniji u produžetku, pa je Atlanta slavila 114:112.

Atlanta
Izvor: YouTube


Trojka Hardaveja bila je samo najava onoga što sledi, pošto je u produžetku ubacio još devet poena, za ukupnih 29. Efikasniji od njega u pobedničkom timu bio je samo Pol Milsap sa 32 poena i 13 skokova. Denis Šroder je dodao 16 poena i 10 asistencija, a Kajl Korver 14 poena, osam skokova i četiri asistencije.

U ekipi San Antonija, Lamarkus Oldridž je meč završio sa 27 poena i 13 skokova, Toni Parker je ubacio 22 poena, Pau Gasol 18...

Bila je ovo prva pobeda Houksa nad Sparsima posle 11 uzastopnih poraza.

Od srpskih košarkaša na terenu je bio Nemanja Bjelica, koji je u porazu Minesote od Portlanda (89:95) ubacio pet poena, uz dva skoka, asistenciju i ukradenu loptu za 14 minuta u igri.

Portland, čiji igrači su uspeli da nadoknade 14 poena minusa iz prvog poluvremena,  do pobede je predvodio Si Džej Mekalum sa 43 poena, što je njegov rekord karijere. Mejson Plamli postigao je 18 poena, uz osam skokova, a Evan Tarner 11 poena. Gosti su i četvrtu uzastopnu utakmicu igrali bez Demijena Lilarda zbog povrede skočnog zgloba.

U ekipi Minesote najefikasniji je bio Endru Vigins sa 24 poena, Zek Levin je ubacio 13, a Karl Enoni Tauns 11 poena, uz 13 skokova i šest asistencija.

Detroit je pobedio Majami 107:98, predvođen Redžijem Džeksonom sa 27 poena i Andreom Dramondom sa 25 poena i 18 skokova. Boban Marjanović je odlukom trenera propustio i ovu utakmicu.

U ekipi Majamija najefikasniji je bio Džejms Džonson sa 20 poena.

Indijana je pobedila Orlando 117:104 i ostvarila drugu uzastopnu pobedu. Majls Tarner predvodio je Pejserse sa 23 poena i 12 skokova, dok je 19 poena postigao Pol Džordž.

Nikola Vučević bio je najefikasniji u Orlandu sa 18 poena i 11 skokova, a Džef Grin i Serž Ibaka postigli su po 17.

Toronto je pobedio Los Anđeles Lejkerse 123:114 i ostvario drugu vezanu pobedu. Kajl Lori bio je nabolji u pobedničkom timu sa 41 poenom, devet skokova i sedam asistencija, dok je odličnu partiju pružio i Demar Derozan sa 31 poenom.

U ekipi iz Los Anđelesa najefikasniji je bio Danđelo Rasel sa 28 poena, Nik Jang postigao je dva manje, a Džulijus Rendl 15 poena, devet skokova i šest asistencija.

REZULTATI:

Atlanta - San Antonio 114:112, posle produžetka
Indijana - Orlando 117:104
Majami - Detroit 98:107
Minesota - Portland 89:95
LA Lejkers - Toronto 114:123

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC