• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega juri "poslednji voz"

Autor mondo.rs

"Ukoliko nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo je iskoristiti i tako produžiti nadu za plasman u narednu fazu Lige šampiona", kaže Dejan Milojević uoči gostovanja u Litvaniji.

 Mega juri "poslednji voz"  Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Početkom novembra, Juventus je imao sreće u Sremskoj Mitrovici. Jovan Novak je u poslednjem napadu promašio trojku za pobedu, a odbijenu loptu Alfa Kaba nije uspeo da ubaci u koš za produžetak.

Nadaju se u Mega Leksu da će u utorak (18.30, TV Arena Sport) uspeti da se revanširaju litvanskom rivalu i pobedom na njegovom terenu ostanu u trci za plasman u narednu fazu FIBA Lige šampiona.

Srpski predstavnik posle 10 kola D grupe ima tri pobede u odnosu na šest Juventusa. Meč u Litvaniji će biti jedna od poslednjih šansi za Megu da se uključi u borbu za peto mesto, koje bi moglo da je odvede u drugu fazu takmičenja. Ostende na tom mestu trenutno ima pobedu više od Mege.

"Očekuje nas težak meč u Litvaniji. Imamo dosta problema sa povredama na koje se nadovezala i visoka temperatura Glogovca. U kom god sastavu da se suprotstavimo, moramo da damo sve od sebe i da smanjimo oscilacije u igri. Znamo kvalitete Juventusa, bili smo blizu preokreta u Mitrovici. Ukoliko nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo je iskoristiti i tako produžiti nadu za plasman u narednu fazu Lige šampiona", izjavio je trener Dejan Milojević.

Jovan Novak priželjkuje da ekipa pobedom uđe u 2017. godinu.

"Očekuje nas težak meč a situacija sa povredama nam dodatno otežava posao. Ipak, želimo da se revanširamo za tesan poraz koji smo imali u Sremskoj Mitrovici kada smo imali i šut za pobedu. Ne smemo da dozvolimo velike padove u igri kakve smo imali u prethodnom meču protiv Budućnosti. Nadam se da ćemo uspeti da pružimo kvalitetnu partiju i da 2017. godinu otvorimo pobedom i nastavimo borbu za plasman u drugu fazu takmičenja", rekao je Novak.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC