• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evroliga pozvala, Savan odmah prihvatio!

Autor mondo.rs

"Hvala i Dušku Savanoviću, čim smo ga nazvali da bude ambasador odmah je pristao i rekao "da, da, da", kao i Crvenoj zvezdi na privrženosti ideji Evrolige", rekla je Keralta na konferenciji za medije u Beogradskoj areni.

 Duško Savanović ambasador Fajnal-fora u Beogradu Izvor: MN PRESS

Poznati srpski košarkaš sa radošću prihvatio veliku čast najjačeg takmičenja.

Evroliga je pozvala, a Duško Savanović se odazvao.

Kancelarija najjačeg klupskog takmičenja zamolila je bivšeg srpskog reprezentativca da preuzme ulogu ambasadora Fajnal-fora u Beogradu 2017, na šta je on odgovorio ekspresno i potvrdno.

"Ne znam da li sam toliko vredan, ali je velika čast. Pre svega jer je to privlikegija malog broja igrača. Evroliga mi se obratila pitanjem da li želim i sa radošću sam prihvatio. Moje subjektivno mišljenje je da je ovakav evroligaški turnir trebalo odavno da bude u Beogradu. To je trebalo mnogo ranije da se desi, ljudi vole i razumeju ovaj sport u ovom gradu košarke..."



Savanović je pozvao sve u glavnom gradu da posećuju Evroligine događaje do onog najvećeg, zakazanog za 20. maj.

"Ispred Beograda, Srbije i Evrolige zahvalan sam što se F4 održava baš u Beogradu, verujem da će biti organizovan na najvišem nivou i pozivam publiku da isprati svaki turnir dok tada".

Zajedno sa Rosel Keraltom, predstavnicom Evrolige, Savanović je predstavio javnosti i izgled ulaznice za beogradski Fajnal-for, koje će biti puštene u prodaju 26. septembra.

"Hvala predsedniku Srbije što je omogućio ovaj Fajnal-for. Zajednički smo došli do ideje da Beograd zaslužuje F4 i posvećenost koju su pokazali od prvog dana bila je neverovatna. Sve to garantuje da će biti odličan turnir", rekla je ona.

"Pre nekoliko dana pozvali smo Duška da bude ambasador Fajnal.fora. Pristao je na sve... Poslali smo mu dokument koji je vratio istog dana, sa svojim potpisom. Hvala i Zvezdi, sve što smo imali kao ideju oni su pomogli i realizovali, uključujući i 'One team' radionicu, u kojoj su učestvovali svi timovi Evrolige i Evrokupa", dodala je funkcionerka Evrolige.

F4 Evrolige biće održan od 20. do 22. maja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC