• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta Nikolić: Hvala Željku, boriću se dok me trpe

Autor mondo.rs

Trener crno-belih rekao da je zadovoljan svojim mladim timom, pred kojim je veliki rad. Na pitanje o strpljenju uprave "ubacio" se i Željko Obradović.

 Muta Nikolić: Hvala Željku, boriću se dok me trpe Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Miroslav "Muta" Nikolić prvi put je ovog utorka vodio Partizan u Beogradu od povratka u klub.

Novi-stari šef struke crno-belih pozdravio je navijače uoči prijateljske utakmice protiv Fenerbahčea, u kojoj je šampion Evrope pobedio rezultatom 82:68.

Posle utakmice, Željko Obradović je zahvalio navijačima na toplom dočeku i istakao da Nikolićeva ekipa ima talenat, ali i da je čeka "krvavi" rad.

Šef struke crno-belih zahvalio je najtrofejnijem treneru Evrope na tim rečima, kao i na samom gostovanju Fenerbahčea.

"Hvala Željku, najboljem treneru Evrope, što nam je doveo u goste prvaka Evrope. Sviđa mi se sto je izjavio da navijači Partizana - a ja bih tu dodao i medije - treba da prepoznaju ono što radim u ovom trenutku. Kako sam uzeo ekipu, pod kojim uslovima i tako dalje. Imamo novi koncept, dosta mladih igrača i čeka nas mukotrpan rad. Ali, verovatno je to situacija za mene. Da je bolja situacija mozda i ne bih bio tu. Imamo prosek 22 i po godine, sa Veličkovićem i Čakarevićem", rekao je Nikolić.

Partizanov trener bio je zadovoljan viđenim u utakmici protiv Fenera:

"Nismo se obrukali. Nismo se ni zaluđivali da možemo da pobedimo, ali bavili smo se našom igrom, koja baš ne funkcioniše. Gledali smo da uigramo dvojicu Amerikanaca plejmejkera, da razigraju ove naše mlade igrače. Zadovoljan sam ekipom, boriću se s njima. Dokle me navijači budu trpeli".

Crno-beli su i večeras nastupili bez kapitena, Novice Veličkovića.

"Muči ga povreda kolena, a Andreja Stevanović je izvrnuo zglob u Baru. Ne verujem da će biti spremni za početak prvenstva u petak. Možda Novica odigra pet minuta", izjavio je Nikolić.



Novinari su šefa struke crno-belih pitali i o situaciji Aleksandra Aranitovića, novog beka Partizana koji je dugo van terena zbog uzastopnih operacija ligamenta kolena.

"Dva puta je kidao ukršteni ligament, radi po specijalnom programu. Treba da ga sačekamo, da vidimo šta može. On je takođe mlad, a nemoguće je forsirati 10 mladih igraca. Ispašćemo iz lige. Dobiće šansu, ali zna se da dve godine nije igrao".

Pitanje za Nikolića "Da li će uprava imati strpljenja" izazvalo je dva odgovora:

"Radim profesionalno svoj posao, forsiram mlade, kao što sam ih uvek forsirao. Ako ne budu imali strpljenja, neka dovedu nekog drugog, neću imati ništa protiv", rekao je trener Partizana, a Željko Obradović se ubacio rečima:

"Da nije malo rano za to pitanje? Nije čovek još ni seo na klupu. Nije ni počela liga... Ne radi se o Muti kao mom velikom prijatelju, nego o profesiji trenera".

...
Izvor: YouTube



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC