• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoc: Hvala Čačku, gde nikad neću biti gost (VIDEO)

Autor mondo.rs

Trener Fenerbahčea Željko Obradović izjavio je posle prijateljskog meča pred Čačanima da će uvek osećati veliki dug prema klubu u kome je ponikao i prema svim ljudima iz tog grada.

 Zeljko-Obradovic-posle-prijateljskog-meca-Borac-Fenerbahce-u-rodnom-Cacku Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Fenerbahče, na čelu sa trenerom Željkom Obradovićem, priredio je košarkaški praznik u Čačku. Prvak Evrope odigrao je prijateljski meč sa ekipom Borca i trijumfovao rezultatom 93:81.

Publika, koja je do poslednjeg mesta ispunila halu Borac, gromoglasnim aplauzom pozdravila je ekipu fenerbahčea, a posebno Obradovića, koji je rodom iz Čačka.

"Veliko mi je zadovoljstvo što smo došli u Čačak i dobra prilika da se zahvalim pre svega predsedniku Borca Peci Pantoviću i gradonačelniku Milunu Todoroviću na pozivu da budemo gosti ovde. Mada, ja nikada ne mogu da budem gost pošto je ovo moj klub i moj grad", izjavio je Obradović.

"Rezultat ove utakmice je najmanje važan, ali mi je drago, što smo uprkos napornih šest dana u kojima smo odigrali šest utakmica, odigrali dobro protiv ekipe Borca. Domaćinu čestitam na načinu na koji su igrali i želim im mnogo uspeha u nastavku sezone. Takođe, veliko hvala publici na izuzetnom prijemu", rekao je trener Fenerbahčea i izrazio očekivanje da će i u budućnosti biti prilike da se ovakav duel ponovi.

želimir
Izvor: YouTube

Utakmicu u Čačku gledali su nekadašnji selektor Dušan Duda Ivković, bivši reprezentativac Damir Šolman, ambasador Turske u Srbiji Tanžu Bilgič, kao i lokalni zvaničnici

Trener Borca Raško Bojić kazao je da je njegov tim bio veoma motivisan protiv prvaka Evrope.

"Sigurno da je kvalitet apsolutno na strani Fenera međutim ispostavilo se da smo mi našom željom i energijom uspeli malo da zakomplikujemo utakmicu i verovatno smo odigrali na gornjoj granici naših mogućnosti", naveo je Bojić.

Vođa čačanskih "zebri" Marko Marinović je naglasio da je Čačak pokazao da je grad košarke i da će to i ostati.

"Ova ekipa uspela je koliko-toliko da parira ekipi Fenera, a nadam se da će i posle ove utakmice Čačani prepoznati kvalitet i dolaziti na naše utakmice ako ne baš u ovolikom broju, onda u nešto manjem, a mi ćemo biti zadovoljni. Mi ćemo to njima vratiti ove godine plasmanom u ABA ligu", rekao je Marinović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC