• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobrić o atmosferi: Stranci imaju svoje "forice"

Autor mondo.rs

"Stranci najviše vole da se šale, imaju neke svoje 'forice' koje su nama smešne, a najvažnije je da smo svi pozitivni", dočarao je Ognjen Dobrić trenutnu atmosferu u ekipi Crvene zvezde.

 Dobrić o atmosferi: Stranci imaju svoje "forice" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts sigurno je krenula u novu sezonu i, očekivano, zabeležila dve pobede na startu ABA lige, uprkos tome što ekipa izgleda drastično drugačije u odnosu na veoma uspešnu takmičarsku 2016/17.

Jedan od onih koji su ostali u timu je Ognjen Dobrić (22) koji je značajniju minutažu počeo da dobija u domaćem prvenstvu i maksimalno je iskoristio okitivši se i priznanjem MVP-a finalne serije.

Zbog povrede je propustio čitave pripreme, a na parket se vratio u meču protiv Mega Bemaksa (90:80) na kome je igrao 15 minuta bez košgeterskog učinka.


U intervjuu za zvanični sajt Crvene zvezde sumirao je utiske iz dosadašnjeg dela sezone.

"Dosta igrača je otišlo, dosta je i došlo, promenio se stručni štab, a vlada mlada, dobra i zdrava atmosfera. Daćemo sve od sebe u svakom smislu, na treninzima i na utakmicama, kako bismo pokazali što više i da bismo se nosili sa ozbiljnim ekipama", poručio je ovaj momak iz Knina.

Istakao je da ekipu očekuje naporna sezona i da stručni štab "zna šta radi", te ponovio ciljeve i prioritete Crvene zvezde u takmičenjima u kojima će se učestvovati.

"ABA liga je najbitnija, a želimo da u Evroligi pobedimo što više ekipa".

Dodao je i da je zadovoljstvo sarađivati sa iskusnijim košarkašima (Antić, Ročesti...) koji imaju veliko iskustvo, a otkrio je i ko je zadužen za atmosferu u svlačionici.

"Cela ekipa je pozitivna i nema nekog ko kvari atmosferu. Stranci najviše vole da se šale. Imaju neke svoje 'forice' koje su nama smešne, a najvažnije je da smo svi pozitivni"
, zaključio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC