• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez Antića i na FMP

Autor mondo.rs

Trener Dušan Alimpijević ističe da će Crvenoj zvezdi biti potrebno mnogo truda da u nedjelju zabilježi novu pobjedu u regionalnom takmičenju.

 Crvena zvezda bez Antića protiv FMP Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde pokušaće da u nedjelju od 17 časova nastave dug niz pobjeda u susretima sa FMP Železnikom.

Time bi se učvrstili u vrhu tabele ABA lige i poslije poraza od Unikahe napravili dobru uvertiru za narednu sedmicu, tokom koje ih očekuju dvije utakmice u Evroligi, protiv CSKA i Olimpijakosa.

Zvezda nakon pobjeda nad MZT Skopljem i Partizanom, do kojih je stizala uz trocifren broj postignutih poena, ima skor 5-2 i zaostaje jedan korak za ekipom Budućnosti, dok su "panteri" odmah iza, sa skorom 4-3.

"FMP je mlad i talentovan tim, koji u svojim redovima ima puno potencijala, što je dokazao i dobrim igrama u ABA ligi. Odlično ih predvodi Filip Čović, koji je najiskusniji i izvanredno igra i ovu sezonu. Novi igrači su se odlično uklopili, trener Vlada Jovanović radi odličan posao i trebaće nam mnogo truda da dobijemo taj meč", rekao je Dušan Alimpijević za zvanični klupski sajt.

Mladom Zvezdinom strategu ovo će biti prvi duel sa FMP, otkako je u junu doveo taj tim do finala plej-ofa domaće Superlige i onda stigao na klupu šampiona, umjesto trofejnog Dejana Radonjića.

Crveno-bijeli su se iz Španije vratili u subotu oko 13 časova, pa će predstojeću utakmicu odigrati praktično bez treninga i ponovo nekompletni.

"Neću moći da računam na Peru Antića, a o nastupu još nekoliko igrača, koji imaju sitne povrede, odlučiću na dan utakmice”, dodao je Alimpijević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC