• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan sprema revanš Albi

Autor mondo.rs

Crno-beli su domaćini odličnom nemačkom timu u meču 6. kola C grupe Evrokupa (utorak, 20.00).

 Partizan sprema revanš Albi Izvor: MN PRESS

Pobeda u Bilbau bila je usamljeni bljesak ekipe Partizana u prvom "krugu" takmičenja.

Počelo je debaklom u Berlinu, nastavilo porazom od Lijetuvos Ritasa u Beogradu, a nakon što su crno-beli probudili nadu u viši plasman, izgubili su u Limožu i kod kuće od lidera grupe Lokomotiva Kubanj.

Pred naredni okršaj sa Albom, u dvorani "Aleksandar Nikolić", pobeda se nameće kao cilj iz mnogo razloga, a jedan od njih je potreba za revanšom, odnosno iskupljenjem za 85:111 pre mesec dana u glavnom gradu Nemačke.

Trener Miroslav Nikolić i svi u Partizanu uzdaju se u napredak koji su od tada napravili, a koji je bio vidljiv u subotnjem trijumfu nad Megom u Sremskoj Mitrovici (89:102).

"Alba je jedina ekipa koja nas je glatko pobedila u Evrokupu. Rekao sam i tada, u prvom kolu, da ćemo igrati sve bolje i bolje i nadam se da ćemo u utorak smoći snage da pobedimo. Svakako očekujem mnogo bolju igru odnosu na taj duel", rekao je Nikolić za zvanični klupski sajt.

On nema dilemu da će ekipa nastaviti da se "diže".

"Protiv Mege smo odigrali 70-80 odsto onoga kako ja želim da igramo. Tečno i sa dobrim protokom lopte, protiv kvalitetnog rivala", naveo je popularni Muta i naglasio da se nada pozitivnom ishodu i zbog toga što u utorak slavi krsnu slavu.

GOSTI BEZ GIFAJA

Trener Albe Aito Garsija Reneses zbog povrede neće moći da računa na krilnog igrača Nilsa Gifaja, koji je u Evrokupu igrao 25 minuta po utakmici i postizao 8,5 poena. Bez njega su u Bundes ligi doživeli dva uzastopna poraza, od Bajerna i Bajrojta.

Đoko Šalić je sa postignutih 12 poena u Berlinu bio jedna od malobrojnih svetlih tačaka u srpskom timu.

"Svaka nova utakmica za nas je šansa da pokažemo napredak u igri. Osećamo da igramo bolje i da će nam se uz malo strpljenja to vratiti i kroz rezultate", osvrnuo se mladi centar na poraz od Lokomotive prošle nedelje.

"Protiv Albe smo u Berlinu doživeli ubedljiv poraz, ali mislim da će u Beogradu, pred našim navijačima, utakmica biti potpuno drugačija. Želimo pobedu i učinićemo sve da je ostvarimo", istakao je Šalić.

Ulaznice po ceni od 300, 500, 1.200, 1.500 i 12.000 dinara prodaju se u ponedeljak do 18 časova u "Ticketline Novi Beograd", u utorak od 10 časova na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić", a oba dana je do 16 časova moguće kupiti ulaznice u prostorijama crno-belih košarkaša na stadionu u Humskoj 1.

PAROVI 6. KOLA:

utorak

Partizan - Alba 20.00

sreda

Lokomotiva Kubanj - Limož 18.30
Bilbao - Lijetuvos Ritas 20.30

TABELA: Lokomotiva 5-0, Alba 4-1, Lijetuvos Ritas 2-3, Limož 2-3, Bilbao 1-4, Partizan 1-4.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC