• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žarko Paspalj sutra stiže u Beograd

Autor mondo.rs

Legendarni srpski košarkaš, koji je doživio moždani udar u SAD, oporavlja se i već je na putu kući, prenosi "Koš magazin"

 Žarko Paspalj se oporavlja, dolazi u Beograd Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Žarko Paspalj pretrpio je moždani udar tokom boravka u SAD, ali je poslije zbrinjavanja u bolnici otpušten i već je krenuo za Beograd.

"Palja je sada ok, svjestan je, komunikativan, malo teže priča, ali najgore je prošlo", objavio je na portalu "Koš magazin" poznati košarkaški novinar Vladimir Stanković prepisku sa Vlade Divcem, koji je bio uz Paspalja poslije moždanog udara.

Greg Popović, trener San Antonija i veliki prijatelj Žarka Paspalja, koji je bio uz njega u bolnici, nije želio javno da se oglašava o zdravstvenom stanju bivšeg reprezentativca Jugoslavije, ali je njegov pomoćnik Etore Mesina prenio nekoliko detalja.

"Svi smo bili veoma zabrinuti, Žarko je osoba koju svi vole i poštuju. Greg Popović je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da pomogne prijatelju", napisao je u poruci Stankoviću italijanski trener.

On je dodao i da Paspalj želi što prije da se vrati kući, uprkos savjetu ljekara da bi trebalo da miruje.

"Traži od ljekara da ga koliko danas, sutra puste kući, htio bi da se što prije vrati u Beograd. Ne znam da li će mu dozvoliti, čujem da preporučuju bar dvije sedmice mirovanja i terepiju za oporavak govora", naveo je Mesina.

"Koš magazin" naknadno je došao do informacije da je uporni Palja već krenuo kući - poletio je iz San Antonija za Njujork, a u utorak će direktnim letom "Er Srbije" stići u Beograd.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC