• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade Zagorac: Želim u Partizan!

Autor mondo.rs

Mladi bek progovorio o mogućnosti da zaigra za crno-bijele.

 Rade Zagorac: Želim u Partizan!  Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Iznenadni povratak Radeta Zagorca iz Sjedinjenih Američkih Država mogao bi da iskoristi Partizan. Već danima se može čuti da crno-bijeli žele 22-godišnje krilo, a u emisji "U obruču" na TV Arena Sport i sam je progovorio o toj temi.

"Što se tiče Partizana...", uslijedio je zagonetni osmijeh, a onda i pojašnjenje situacije:


"Od samog starta kada se pojavila ta priča imao sam želju da zaigram za Partizan. Još od dječačkih dana nadao sam se da ću igrati za Partizan, reprezentaciju i u NBA. Još smo u nekoj sivoj zoni, pregovori su u toku i ne mogu ništa konkretno da kažem o tome. Sve je do mog agenta i Uprave Partizana".

Na pitanje voditelja može li se reći da je u ovom trenutku Partizan najbliži njegovom potpisu, mladi košarkaš takođe nije bio konkretan.

"Ne mogu to, zaista, da kažem. Sve je stvar pregovora. Sve je fleksibilno i možda će već sutradan biti drugačija situacija. Pregovori su u toku i nadam se najboljem rješenju".

Podsjetimo, Rade Zagorac je samo dan pred početak NBA sezone ostao bez angažmana u Memfisu, pošto je klub odlučio da raskine ugovor. Od tada je u potrazi za novim klubom...

I Zvezda bila "u igri"

"Prošlog ljeta je postojala opcija da obučem dres Crvene zvezde kada smo konstruisali plan da odem u NBA, ali smo procijenili da ta opcija nije najbolje rješenje i odlučili smo da odem u Megu. O Zvezdi, iskren da budem, ja da se pitam, rekao bih 'ne'", ne krije Rade Zagorac.

"Bila je to vrsta šoka. Bez ikakvih navoda i insinuacija da se tako nešto može desiti. U tom trenutku ti se svijet sruši, što je i normalno... To je iniciralo da odvojim slobodno vrijeme za sebe, tražio sam od agenta da provedem vrijeme sa porodicom i prijateljima i da odmorim glavu kako bih donio pravu odluku za dalje".

Odlazak u NBA temeljno je pripreman još od prošle sezone...

"Cijela stvar oko mog odlaska u NBA imala je prilično dugu pozadinu. Sve je išlo po planu od starta, postignuto je sve što je bilo željeno i, iskreno, bio sam zatečen onim što se dogodilo. Ali, to je sve jedan veliki biznis i morao sam da prihvatim takvu odluku i okrenem se daljem toku karijere", smireno prihvata mladi košarkaš ono što se dogodilo i dodaje:

"Od starta sam bio upućivan da će sve izgledati drugačije, da ću morati da prođem određeni period adaptacije, sve je bilo izuzetno isprogramirano, od ishrane do treninga i načina života. NBA je dijametralno suprotan evropskoj košarci. Ne mislim ništa loše, samo je sve na mnogo višem nivou".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC