• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brejk u Pireju, Olimpijakos na konopcima!

Autor mondo.rs

Žalgiris je ponovo uspeo!

 Evroliga: Brejk u Pireju, Olimpijakos na konopcima! Izvor: MN PRESS

Žalgiris zna sa Olimpijakosom!

Litvanski tim drugi put je pobedio u Pireju u poslednje tri nedelje i priredio prvo iznenađenje u Top 8 fazi Evrolige. I to ponovo posle produžetka!

OLIMPIJAKOS - ŽALGIRIS 78:87 (23:12, 15:20, 18:21, 16:19)

Pirejci su imali šansu da pobede, ali je Vasilis Spanulis proklizao u poslednjem napadu četvrte četvrtine. Sa kolena je dodao loptu ka Vangelisu Mancarisu, koji je promašio uz zvuk sirene i utakmica je otišla u dodatni period.

U produžetku drame nije bilo, jer su trojke Arturasa Milaknisa i Edgarasa Ulanovasa dale Žalgirisu "plus 4" (76:80) i dovele ga nadomak velike pobede.

Trijumf Litvanaca potom su Kevin Pangos, Paulijus Jankunas i večeras izuzetno zapaženi Brendon Dejvis (21 poen), koji je uradio ogroman posao na obe strane terena i održao ekipu Šarunasa Jasikevičijusa u igri i kada se činilo da Olimpijakos "prelama" utakmicu na svoju stranu.

Kao i cele sezone, Žalgiris je bio hrabar, nije bio impresioniran ambijentom i prvi je zakoračio ka plasmanu na Fajnal-for u Beogradu. Srpski "plej" Vasilije Micić učestvovao je u velikoj pobedi gostiju sa sedam poena i pet skokova za 20 minuta na parketu.

Na drugoj strani, Vasilis Spanulis postigao je 25 poena za domaće, ali se okliznuo kada je bilo najvažnije. Srpski centar Nikola Milutinov postigao je sedam poena, uz osam skokova, za 20 minuta u igri.

Olimpijakos Žalgiris
Izvor: YouTube/Euroleague



Sledeći meč biće odigran u petak, na istom mestu gde je Žalgiris ovog proleća pokazao da i te kako zna sa Olimpijakosom.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC