• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Neka "majstorica" odluči prvaka Srpske

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Košarkaši banjalučkog Borca u srijedu rano ujutro putuju u Bratunac na četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa šampionata Republike Srpske, koja je na rasporedu od 20 časova.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

  Četvrti duel između Bratunca i Borca je prolongiran zbog zauzetosti dvorane u tom gradu, čiji su igrači najavili pobjedu i proslavu titule prvaka Srpske i povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ipak, da bi stigli do trofeja moraće još jednom da trijumfuju protiv crveno-plavih, koji takođe vjeruju u pobjedu i "majstoricu" u banjalučkom "Boriku".

"Imali smo sedam dana pauze, možda je Bratunčanima više odgovoralo da se odmore, nego nama, ali bez obzira na sve, vjerujem da možemo do 'brejka' kao što su to oni učinili u prethodnom meču u Banjaluci. Neka odluka o šampionu Srpske padne u petoj utakmici u 'Boriku'", izjavio je trener Borca Marko Taušan, za naš portal.

Prema njegovim riječima, nema kadrovskih problema pred četvrti dvoboj finalne serije.

"Svi igrači su spremni i jedva čekaju početak meča. Nadam se da će ovog puta sreća biti na našoj strani", dodao je strateg Banjalučana i pojasnio da je i u prethodnom dvoboju utakmica bila u "egalu".

"Bratunac je u finišu pogodio tri trojke, a ukupno su imali 50 odsto šut za tri poena. Neke naše greške i izgubljene lopte su pretvorili u lagane poene i prelomili meč. Nadam se da će sutra biti identično, ali u u našu korist", podvukao je Taušan.

Sekretar Bratunca Nedeljko Jokanović je u izjavi za "Srpskainfo.com" naglasio da će dvorana biti puna za četvrtu utakmicu.

"Zaista je sjajno interesovanje i svi žele da gledaju četvrti meč. Kao i mnogo puta dosad, potrudićemo se da budemo dobri domaćini. Trenutno smo svi u klubu skoncentrisani samo na ovaj meč i da osvojimo titulu. Neće biti lako ali ako uspijemo onda ćemo da razmišljamo o Premijer ligi BiH. Trenutno mislimo samo o narednom duelu", rekao je Jokanović.

Podsjetimo, Bratunac je samo zahvaljujući odustajanju bilećkog tima HEO opstao u eliti RS a sada ga samo korak dijeli od titule.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

BRATUNAC OD JESENI U ELITI

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC