• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega posle Bahama otišla u Španiju

Autor mondo.rs

Izabranike Dejana Milojevića narednih dana očekuju još dve vrlo kvalitetne provere.

Ekipa Mege otputovala je u Španiju, gde će u mestu San Đulio de Vilatorta, nedaleko od Barselone, u četvrtak i petak odigrati pripremne utakmice sa jakim i atraktivnim protivnicima.

Poslovično mladi i talentovani sastav Dejana Milojevića prvo će odmeriti snage sa ekipom univerziteta Mičigen, a onda i sa madridskim Estudijantesom.

Milojević je u izjavi pred put istakao da očekuje poboljšanja u odnosu na mečeve odigrane na Bahamima, protiv argentinskog San Lorenca (83:85) i univerziteta Kentaki (64:100).

"Veoma smo motivisani, posebno za duel sa Mičigenom, jednom od najjačih NCAA ekipa i finalistom tog šampionata iz prošle sezone. Za razliku od duela sa Kentakijem, koji je igran po modifikovanim NCAA pravilima, protiv Mičigena ćemo igrati po evropskim i verujem da će to značiti mojoj mladoj ekipi da se prikaže u pravom svetlu", rekao je Milojević.

Za Megu će nastupiti sledećih 12 igrača: Mušidi, Janjić, Marjanović, Ratkovica, Ašćerić, Čarapić, Mokoka, Bitadze, Stanić, Koprivica, Mišković i Fundić.

"Najbitnije je da pokažemo da napredujemo kako odmiče pripremni period, a sigurno je da bi pobede nad ovako jakim protivnicima puno značile za samopouzdanje tima", dodao je trener srpskog ABA ligaša.





Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC