• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega pobedila finalistu NCAA lige

Autor mondo.rs

Odlična provera ekipe Dejana Milojevića u Španiji.

Iako je u pitanju prijateljska utakmica, KK Mega Bemaks napravio je lep rezultat u Španiji.

Ekipa Dejana Milojevića je pred njegovu sedmu sezonu na klupi pobedila vicešampione NCAA, ekipu Mičigen Vulverins rezultatom 81:73 (16:21, 18:7, 20:17, 27:28).

To je bio prvi kontrolni meč Mege u mestu San Đulija de Vilatorta u Španiji.

Izabranici Dejana Milojevića su sjajnom odbranom u drugoj i trećoj četvrtini stigli do 18 poena razlike, koju je Mičigen uspeo da spusti na samo 2 poena u poslednjoj četvrtini, ali su igrači Mege odbili napad Mičigena i na kraju zasluženo slavili.

Najbolji u redovima Mega Bemaxa su bili Mušidi sa 19 poena, Bitadze sa 16 uz 10 skokova kao i Mokoka sa 13, dok je Fundić zabeležio po 9 poena i skokova. U ekipi Mičigena su se istakli Puli sa 16 i Brazdeikis sa 15 poena.

Mega Bemax se u petak od 20 časova na istom mestu sastaje sa ACB ligašem ekipom Estudijantesa, a posle meča protiv Mičigena Milojević je naglasio da je prezadovoljan pobedom.

"Jako bitna utakmica za nas i velika pobeda. Pobedili smo finalistu NCAA šampionata iz prošle sezone. Prezadovoljan sam, odigrali smo dobru timsku odbranu, bili smo čvrsti. U momentima kada je Mičigen imao dobre minute, mi smo reagovali kako treba i prelomili utakmicu u našu korist. Sledeća utakmica je protiv Estudijantesa i probaćemo protiv jedne kvalitetne ACB ekipe da ponovimo dobru partiju i pobedimo", rekao je mladi srpski stručnjak.

Mičigen Vulverins: Brazdeikis 15, Bruks 7, Keslton, Dejvis 8, DeDžulijus, Džons, Livers 7, Metjuz 12, Nunjez, Puli 16, Simpson 8, Teske.

Mega Bemax: Mušidi 19, Janjić, Marjanović 6, Ratkovica 2 (5 skokova), Ašćerić 4, Čarapić 8 (6 skokova), Mokoka 13, Bitadze 16 (10 skokova), Stanić 2, Koprivica, Mišković 2, Fundić 9 (9 skokova).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC